predhodnji:
naslednji:    

Zahvala vnaprej

Najprej bi vas seznanil s povsem običajnim zahvaljevanjem, ki je prisoten in poznan na naši zemeljski ravni. Zahvaliti se, smo vajeni, ko je dogodek že opravljen, ali je še v teku. To smo priučeni, kajti obravnavamo zaporedje stanj, kot so želja, pričakovanje, vložitev truda in nato manifestacija dogodka. Če se želeni dogodek zgodi nepričakovano, to obesim kar na naključja in kaj kmalu pozabimo na to.

Tu želim sporočiti nekoliko drugačen pristop do tega vedenja, zato bom opisal takoimenovano »Zahvalo v naprej«. Preprosto bom izhajal iz tega, da nič ni kreirano na novo, no vsaj na energetskem nivoju, pravzaprav natančneje, na nivoju informacije in danosti. Danost sem omenil, ker je naši duši že v naprej marsikaj dano in tega se mi nezavedno zavedamo.

Da opišem, kaj nam je dano kot primer. Naprimer, dano nam je določeno stanje ali dogodek, kot je odnos, partnerstvo, izkušnja, …. Ta danost se zgodi ob izpolnjenih pogojih med katerima bi izpostavil dva:

Prvi je energetski pretok ali danost energijskih prepletov in drugi kot svobodna volja. Še nekaj jih je, a bi to sedaj izpustil. Torej ko so pogoji izpolnjeni se dogodek, pot do izkušnje zgodi.

Enako je z željami in mislimi. Nobena, in tu povdarjam, prav nobena misel ni ustvarjena na novo. Svoje misli oblikujemo glede na informacijo, ki prehaja skozi našo dušno polje. Če je ta prihajajoča informacija kompatibilna, se v duši vzpostavi stanje privlačnosti, kar se tudi odraža v naših mislih in željah. Torej če ni možno, da bi se nam dogodek zgodil, se tudi želja ne pojavi, tu govorim seveda o dušnih, tako imenovanih srčnih željah.

Torej zakaj zahvala v naprej ? Ker je zahvala spin energeski kreaciji, kreaciji nevidnega, neotipnega, lahko si zamislimo kot nam na zemeljski ravni nezaznavnega kolesja. Tam je vse že ustvarjeno, vse naše želje in misli so že ustvarjene v nevidnih sferah. Torej če se zahvalimo za možnost v naprej, se bo to tudi zgodilo.

Podajam primer: zjutraj vstaneš in se zahvališ za dober odnos s partnerjem. S tem se pomaknemo na nivo ali na lokacijo sfere, ki je že ustvarjena a ni še v fizični obliki a s tem poženemo kolesje fizične manifestacije in energijskega pretoka v smeri tega dogodka.

predhodnji:
naslednji:    

2 komentarja ...

  1. Nataša Kovačič pravi:

    Iskrena hvala za uporabno idejo, namig o zahvali vnaprej. Sama začutim hvaležnost in se zahvalim, ko se nekaj zgodi, kar je ugodno zame. O zahvali vnaprej pa nisem prej nikoli razmišljala, čeprav verjamem, da si svojo realnost sami kreiramo. A je uporaba logična in preprosta in verjamem, da tudi učinkovita.

  2. a glej ga ... zdaj sem se pa zaciklal.. čemu naenkrat sem pišek in jajce ali kreiram misel ali kreiram zahvalo je pa malo neprijetno ker sem v polju danih možnosti. res pa je po mojem občutku , da je dejansko smiselno zaključiti in ponovo začeti pa naj si bodi dan, misel, noč, ali pa zgolj prepir z ženo. bodite dobro in zahvala vsem vam.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja