QHHT hipnoterapija

Regresija in povezava z Izvorno energijo

Kaj je QHHT hipnoterapija

Je tehnika, s katero se ti razprejo povezave z izvorno energijo.  Ponudi  globjo ozavestitev, razumevanje tvojega življenja, pot do ozdravitve bolezni ter postreže z odgovori na tvoja raznovrstna vprašanja, kot so naprimer:

 • Kakšni so razlogi za nastanek zdravstvenih težav?
 • Ali je mogoče te zdravstvene težave odpraviti?
 • Od kod izvirajo določeni strahovi, fobije?
 • Kakšen je tvoj namen v tem življenju?
 • Odnosi, povezave z osebami v tvojem življenju?
 • Kaj storiti, kako delovati, da se ti odpre pot do tvojih želja?
 • Zakaj se ti pojavljajo določene situacije in kaj je njihov povod ali namen?

V eni seansi si popeljan v globoko somnambulistično stanje hipnoze (Theta stanje), kar omogoča potovanje v izkustvo in globoko doživljanje dogodkov v tvojih preteklih (prihodnjih, drugih) življenjih, nakar sledi povezava z tvojo podzavestjo, višjim jazom, izvorno energijo.

Regresija v pretekla življenja

V tem delu potuješ skozi druga življenja, kjer podoživiš dogodke, ki se navezujejo na tvoja vprašanja. Doživljanja so intenzivna, saj jih v polnosti občutiš, kot bi to živel, resnično bival osebnost v tistem življenju. Globina vživetosti pripomore izkusiti izvor nastanka tvojih situacij, lastnosti, učenj, kakor tudi težav, zavor, strahov, fobij, bolezni in to vodi v ozavestitev, spodbude ter razpustitev morebitnih preprek. Velikokrat se po tem počutiš, kot bi ponovno zadihal svoje življenje, saj razumevanje ponudi, da z veliko večjo lahkotnostjo osvobojeno stopiš na pot v smeri svojih želja.

Podzavest, Višji jaz, Izvorna energija

V tem delu se ti odpre pot do podzavesti, Višjega jaza, Izvorne energije. Tu izpostavim tvoja vprašanja in skozi tebe pritekajo odgovori, nasveti, razjasnitve, katerih pomen je veličasten, saj vsebujejo globljo resnico, ki prebiva v tebi. Izvorno energijo tudi povabim k ozdravitvi tvojih bolezenskih težav. Ta del tudi mene venomer navdihuje znova in znova. Z vsem srcem občudujem to veličastnost, ljubezen in modrost. Informacije se med seboj usklajujejo, tvorijo čudovito celoto.

Razvoj tehnike

Zasnovala in razvijala jo je Dolores Cannon. Sprva je pričela s preprostimi hipnozami ter s časom skozi razvoj tehnike opazila, da so hipnotizirani vstopili v druga življenja. Raziskave je razširila v tej smeri ter metodo oplemenitila s somnambulističnim stanjem.

S svojstvenim načinom je izstopila iz okvirov običajnih metod hipnoze, kar je vodilo, da so se ji v terapije pričele povezovati izvorne energije. Te energije zase povedo, da so energetska bitja, ki nas spremljajo vse od začetka. O nas vedo vse, poznajo naše namene, smisel, težave, ter brezpogojno nudijo pomoč.

Skozi 45-letne raziskave je njeno delo obrodilo celovito hipnoterapijo imenovano »Quantum Healing Hypnosis Technique«, katera vsebuje regresijo in povezavo s podzavestjo, Višjim Jazom, Izvornimi energijami.

Lahkotnost procesa

Za hipnoterapijo ne potrebuješ nobenega predznanja, potreben je le namen. Vsakdo lahko vstopi v somnambulistično stanje. Je povsem naraven proces, skozi katerega preidemo tik predem zaspimo in tik preden se zbudimo, le da je trajanje zelo, zelo kratko. Ta tehnika omogoča, da lahko s pomočjo terapevta  to stanje traja tudi do več ur.

Celotno regresijo in pogovor s podzavestjo, Višjim jazom, Izvorom, zvočno posnamem, katerega tudi prejmeš.

Trajanje terapije: 4-6 ur
Cena: 150,00 €
Vem, da se vsakdo izmed nas lahko znajde v finančni stiski in skozi seanse z vami spoznavam, kako dobrodejno je, če imaš takrat možnost poiskati izvor teh neprijetnosti. Zato ponudim nekaj seans mesečno kot prostovoljni prispevek. Višina prispevka ni pomembna, le naj bo dana iz tvojega srca.

Lepo bodite.


Prijava na QHHT hipnoterapijo

Seansa poteka v prostorih Unisfractal na naslovu: Malija 23a, 6310 Izola. (kako do naslova)

 • — Postopek prijave: —
 • Izberite želen prosti datum zelene ali modre barve. Izbran datum se obarva modro.
 • Izberite želeno prosto uro bele barve (že zasedene so sive). Izbrana ura se obarva zeleno.
 • Aktivira se možnost vnosa v obrazec “Vaši podatki”
 • Izpolnite podatke in kliknite gumb “Potrdi”

-izbran, https://unisfractal.si/kontakt/-prosti, -rezervirani

 


Potek in priprava na QHHT hipnoterapijo

Če rekel bi, da se vse v povezavi s QHHT hipnoterapijo odvija samo tisti dan, ko me obiščeš, izpustil bi celostnost procesa, ki ga ta prinaša. Zajema namreč več faz in te so:

 • Namen in odločitev za QHHT hipnoterapijo
 • Priprava seznama vprašanj
 • Seansa
 • Učinki po hipnoterapiji

Namen in odločitev

Kot omenjeno, se namreč sam proces prične v tvojem namenu in odločitvi, da s pomočjo te terapije želiš poiskati odgovore na vprašanja, katera se ti porajajo skozi tvoje celotno življenje. Od tu sledi, da ti podzavest, Višji jaz, Izvor, Osebni Angeli (varuhi), (kakorkoli želimo to poimenovati), odgrne zastor tvoje poti v smeri odgovorov. Mnogi namreč povedo, da jim po pripravi spiska s vprašanji v življenje pričnejo pritekati dogodki, ki prinašajo spremembe, nekakšno svežino. Prisluhni tem dogodkom, daj si možnost, da opaziš jih.

Seznam vprašanj

Pripravi si seznam vprašanj, katera lahko zajemajo karkoli. Lahko so splošna ali osebna in pri slednjih, naj se ta vežejo nate, kar je v povezavi s teboj. Nekaj najpogostejših področij vprašanj:

 • Fizično telo: Bolezni, simptomi, telesno stanje, …
 • Čustveno, psihično: Fobije, depresija, stres, odzivi, vedenjski vzorci, motnje, lastnosti, …
 • Odnosi, povezave z osebami v tvojem življenju
 • Namen v tem življenju
 • Smernice, željene smeri v življenju, nasveti za doseganje tega
 • Namen raznih dogodkov, pripetljajev v življenju
 • … karkoli

Vabim te, da si za sestavo seznama nameniš čas ter v miru »prelistaš« skozi svoje življenje in zapišeš vprašanja, ki se med tem pojavijo. Pravtako spodbujam, da pričneš s sestavo seznama nekaj dni prej, saj kot omenjeno je bilo, se s tem že prične proces.

Seansa

Seansa poteka individualno in traja 4-6 ur.

Predlagam, da tisti dan podariš sebi, si nakloniš čas zase. Zaživi ga v svojem ritmu. S seboj prinesi seznam vprašanj, pripravljenost prisluhniti odgovorom, odprtost na sprejemanje seanse. Tu so kakršni koli občutki, da nisi dovolj pripravljen, odveč. Seansa QHHT hipnoze je namreč zelo, zelo preprosta, zajema naravna stanja, ki jih zmore vsak izmed nas.

Priprava pred prihodom:

 • Prinesi seznam vprašanj.
 • Obleci se v lahkotna oblačila, saj se boš v stanju hipnoze počutil izjemno sproščeno.
 • Obrok pred seanso naj bo lahkotnejši.
 • Na dan seanse, se izogibaj alkohola in pijačam, ki vsebujejo kofein (kava, pravi čaj)
Uvodni pogovor

Namenjen je odpiranju v sproščenost hipnoterapije ter medsebojnemu spoznavanju.

Hipnoza

Je jedro celotnega procesa QHHT hipnoterapije. Zasnovana je po metodi Dolores Cannon in poteka v somnambulističnem stanju zavesti. To je popolnoma naravno stanje, ki ga vsak doseže (gre skozi), tik pred spanjem in tik pred prebuditvijo.

S tehniko regresije, obiščeš svoja druga življenja (pretekla, morda sedanja ali prihodnja), ter poiščeva informacije, vzroke, ki so ključ situacijam, za katere iščeš odgovore. Ti niso le besedne narave, ampak tudi v obliki izkušnje, vživetega dogajanja, ter uvidov, ki vodijo v širše dojemanje.

Sledi pogovor s podzavestjo, Višjim jazom, Izvorom, …, kjer izpostavim tvoja vprašanja, ter povabim izvorno energijo, da opravi zdravljenje.

Celotno regresijo in pogovor s podzavestjo, Višjim jazom, Izvorom, zvočno posnamem, katerega tudi prejmeš.

Zaključni pogovor

Opis vtisov, prizemljitev, nasveti.

Učinki po hipnoterapiji

Velikokrat se zgodi, da se ob poslušanju posnetka ponovno sproži proces ozavestitve informacij, zdravljenja, zato te vabim, da posnetek večkrat poslušaš. To storiš tako, da si vzameš čas, se udobno namestiš, ter poiščeš svoj mir. Odsvetujem poslušanje med vožnjo ali opravljanjem kakih opravil.

Lepo bodite.


Vtisi udeležencev v QHHT hipnoterapiji


Tu lahko podaš svoj vtis

označuje polja, ki jih je potrebno izpolniti