Tvoji Osebni Angeli

Kanaliziranje s tvojimi Osebnimi Angeli

Kanaliziranje s tvojimi Osebnimi Angeli
Kanaliziranje s tvojimi Osebnimi Angeli

Kaj je Kanaliziranje s tvojimi Osebnimi Angeli

Si morda na razpotju in te prežemajo občutki, da tvoje poti zastirajo tančice in skoznje tli v tebi želja, da uvidel bi jih? Ali preprosto vedel bi rad, kaj se še v tebi skriva in bi lahko v tem zaživel. Vedi, da nisi osamljen v temu, kajti sleherni človek se včasih znajde na taki točki, točki, ko želel poiskati bi odgovore, ki olajšali bi korake.

In nikoli nisi sam, venomer s teboj so tvoji Osebni Angeli, ki z vso ljubečnostjo prožajo ti svoja sporočila v obliki spodbud, navdihov, notranjih vgzibov. Njihova prisotnost zapolne praznine ti, ublaži dvome, ponuja uvideti prostranost tvojega življenja. So kot studenec, v katerem se osvežiš, napojiš z razumevanjem svojih globjih namenov, izkustev in smisla, ki velikokrat nezaznavna so ter razpršena v togi vpetosti vsakdanjika.

Osebni Angeli so čudovita danost, ki bistrijo nam obzorja, da lažje jadramo proti svojim željam, nam držijo krmilo ob še tako hudih ujmah in v zatišjih ljubeče prožajo sapico v naša jadra.

Želiš prejeti sporočila tvojih Osebni Angelov?

Imam dar slišati sporočila Osebnih Angelov, tudi tvojih in predati ti jih. To lahko storiva na individualnem srečanju, kakor tudi na daljavo. Ti pripraviš svoj seznam vprašanj in ta so lahko raznovrstna, zajemajo lahko vsa področja tvojega življenja, karkoli …

Kanaliziranje, kot pogovor s tvojimi Osebnimi Angeli

Med srečanjem vstopim v stanje kanaliziranja, ter se povežem s tvojimi Osebnimi Angeli. To poteka v obliki pogovora, kjer ti lahko zastavljaš svoja vprašanja in skozi mene pritekajo njihovi odgovori. Razlage so ljubeče, podrobne, saj dano jim je, da »vidijo« veliko celovitejšo sliko naših življenj. Skozi izkušnje sem opazil, da imajo njihova sporočila večplasten pomen in jih lahko večkrat poslušamo, ter vsakič znova najdemo nov poglobljen pomen. Taka sporočila niso enkratna uporaba, ki zbledijo, temveč so nam darilo spoznanj za celotno življenje.

Celoten kanaliziran pogovor zvočno posnamem, katerega tudi prejmeš.

Značilnosti mojega kanaliziranja

Delovanje Duše

Med kanaliziranjem, se mi vzporedno z govorom vrti film, ki mu sam pravim: »Kakšne so lastnosti, darovi duše« in udeleženci pogosto opišejo, da jim je bilo med ostalim tudi to predano. Ti darovi so zelo dragoceni in povezani z globljimi osebnostnimi lastnostmi posameznika. Angeli jih razkrijejo, kajti večkrat jih oseba kaže že v otroštvu, skozi življenje pa so potihoma umaknjeni v zatišje. Lahko povem, da so darovi sleherne duše naravnost čudoviti in pravzaprav magični, kajti njihov potencial je neizmeren. Z odmikom od tega nam zbledi stik s seboj in s spremenjenim delovanjem, kot ga duša prinaša je naša ustvarjalnost, smisel, radost okrnjena. Sam menim, da uvideti in sprejeti kako duša posameznika deluje je ključ, kateri vodi do polnosti življenja.

Spremljanje pri osebnostni in duhovni rasti

S hvaležnostjo do vas, ki me obiščete večkrat in razodeli ste mi, kako se skozi kanaliziranja odvija nekakšna nit, ki spremlja vas na vaši poti osebnostne in duhovne rasti. To mi je v neizmerno oporo, da se še bolj odprto podajam na pota medija in vam ponudim kanaliziranje v paketu. Prav čarobno je, kako to Duhovna vodstva izvedejo, kot bi vedela, da bo oseba čez čas prišla po nov sveženj informacij. V tem primeru se ne gre za splošna vprašanja, kot so »Ali bom dobil/a službo«, »Ali bom našel/a partnerstvo«, »Ali naj sprejmem določeno ponudbo«. Seveda so splošna vprašanja tudi na voljo a smernice tega so izražene v celovitost tega procesa. In ta se dotika ter vodi posameznika do njegovih globljih vzgibov, učenj, smisla in spoznavanja sebe. Videti svoje življenje iz te perspektive ponuja širino obzorja in možnost izbiranja, kar nam življenje prinaša.

Paket zajema 3 kanaliziranja v obdobju enega leta. V kolikor se začutite v tem, v rezervacijo pod rubriko »Komentar«, dodajte (paket tris). Lahko se pa neposredno po  kanaliziranju odločite za to.

Substilne informacije

Najprej, kaj substilnost informacije je? Zame to pomeni, da prihaja iz dimenzij kjer so npr.: Nadangeli, Univerzalna zavest, izvorne Entitete zavesti, …. Veliko prisotnosti tega, je opaziti pri Duhovnih mojstrih, Mesijah, Rishijih, …. Ena od značilnosti tega jezika je prisotnost »skrivnostne« poetičnosti in večplastnost. Kamorkoli vstavimo tak stavek, deluje in nima časovne, prostorske ter personalne opredelitve.

Kadar skozi mene prodre substilna informacija, je to pravzaprav osrednji biser mojih kanaliziranj. Da sem si dovolil to spoznati, sem moral prehoditi svojo pot, ki vodila me je čez 100 kanaliziranj za vas. To bom najlažje predstavil skozi svojo zgodbo. Že v zgodnjih korakih na poti kanaliziranja, je bilo opaziti, da skozi mene prihajajo določena sporočila, katera delujejo skrivnostno, nejasno. Preprosto povedano, da zemeljski um prejemnika sporočila ni mogel poseči po razumevanju. S tem nisem bil ravno navdušen in lahko povem, da sem bil celo razočaran nad seboj. In ko prosil sem svoje Duhovno vodstvo, da mi pomaga pri jasnosti teh »čudnih« sporočil, sem dobil odgovor:

»Če iskalec sebe sprašuje te, mu odgovarjaj na svoja vprašanja.«

In potreben je bil čas, da najprej sporočilo iz substila prodre skozi vsa ostala telesa (astralno, umsko, čustveno in fizično) ter se mi razodene kot »Aha moment«. Tu ne čutim potrebe, da bi opisal vam vsa svoja spoznanja, ki so ležala v tem stavku, povem le, da je izkustvo takih stavkov zelo intenzivno. Sicer Duhovni vodniki skozi razlage približajo zemeljskemu umu pomen takih stavkov z namenom, da se ta potolaži 🙂 , vendar bistvo ostane naloženo in čaka na izkustvo. In jaz temu pravim »moj čudoviti biserček«. Ko mi vi čez kakšno leto javite: »Aja, sedaj razumem, kaj so mi sporočili«, moje srce zaigra, ker vem, da ste si pravkar odprli nova vrata v svojem življenju.

Lepo bodite.


Prijava na kanaliziranje s tvojimi Osebnimi Angeli

Trajanje kanaliziranja: 1 ura
Cena: 100 €
Cena paketa 3-eh kanaliziranj (Tris): 250 €
Vem, da se vsakdo izmed nas lahko znajde v finančni stiski in skozi seanse z vami spoznavam, kako dobrodejno je, če imaš takrat možnost poiskati izvor teh neprijetnosti. Zato ponudim nekaj seans mesečno kot prostovoljni prispevek. Višina prispevka ni pomembna, le naj bo dana iz tvojega srca.

Seanso lahko izvedeva na dva načina:

  1. Osebno srečanje v prostorih Unisfractal na naslovu: Malija 23a, 6310 Izola. (kako do naslova)
  2. Na daljavo prek Skype povezave: Moje Skype ime je: igor.markuza

Kanaliziranje s Tvoji Osebni Angeli je v tem obdobju možno izvesti samo na daljavo prek Skype povezave.

Postopek prijave

 • Izberite želen prosti datum zelene ali modre barve. Izbran datum se obarva modro.
 • Izberite želeno prosto uro bele barve (že zasedene so sive). Izbrana ura se obarva zeleno.
 • Aktivira se možnost vnosa v obrazec “Vaši podatki”
 • Izpolnite podatke in kliknite gumb “Potrdi”
 • — Ostale informacije —
 • Za vsa dodatna vprašanja, mi lahko pišete (kontakt), ali po e-pošti: info@unisfractal.si

-izbran, -prosti, -rezervirani


Potek in priprava

Namen in odločitev

Vse se prične s tvojim namenom in odločitvijo. Če želiš si podariti pogovor s tvojimi Osebnimi Angeli, te vabim, da izpolniš prijavo.

Seznam vprašanj

Pripravi si seznam vprašanj, katera lahko zajemajo karkoli. Lahko so splošna ali osebna in pri slednjih, naj se ta vežejo nate, kar je v povezavi s teboj. Nekaj primerov:

 • Kaj je tvoj namen v tem življenju
 • Kako delovati, da prideš do uresničitve svojih srčnih želja
 • Kaj storiti, da najdeš skladnost na področju dejavnosti, dela, službe, odnosov
 • Kako priti do želenega partnerskega odnosa. Ali so morda tu povezana kakšna učenja, dušne izmenjave.
 • Kaj storiti za boljše zdravstveno stanje
 • Kako izraziti sebe, delovati, da bo zate pretok obilja bolj lahkoten
 • … karkoli

Vabim te, da si za sestavo seznama nameniš čas ter v miru zapišeš vprašanja, ki se med tem pojavijo. Pravtako spodbujam, da pričneš s sestavo seznama vsaj nekaj dni pred najinim srečanjem.

Potek seanse kanaliziranja

Poteka individualno in traja 1 uro.

Predlagam, da tistih nekaj ur pred tem podariš sebi, si nakloniš čas zase. Zaživi ga v svojem ritmu. S seboj prinesi seznam vprašanj, pripravljenost prisluhniti odgovorom, odprtost na sprejemanje seanse. Tu so kakršni koli občutki, da nisi dovolj pripravljen, odveč. Pogovor z Osebnimi Angeli je namreč zelo, zelo ljubeč, prijeten in sproščen.

Med srečanjem vstopim v stanje podobno globoki meditaciji in se v energetskem kanalu povežem s tvojimi Osebnimi Angeli. Skozi mene se pričnejo pretakati njihove besede, ter te (ponavadi) povabijo, da prisluhneš njihovem uvodnem nagovoru. Za tem te povabijo, da jim pričneš postavljati vprašanja, na katere prejmeš odgovore.

Veliko udeležencev, ki so izkusili ta pogovor povedo, da so čutili prisotnost močne ljubezni, pretok energije, zato se prepusti temu. To je namenjeno tebi. Podari si to, saj vreden si, vreden si njihove veličastne ljubezni in to ti venomer sporočajo na vsakem tvojem koraku, brez obsodb, brez grajanja.

Posnetek kanaliziranja

Celoten kanaliziran pogovor zvočno posnamem, katerega tudi prejmeš.

Skozi izkušnje sem opazil, da imajo njihova sporočila večplasten pomen in jih lahko večkrat poslušamo, ter vsakič znova najdemo nov poglobljen pomen. Kot je bilo omenjeno, taka sporočila niso enkratna uporaba, ki zbledijo, temveč so nam darilo spoznanj za celotno življenje.

Vabim te, da posnetek večkrat poslušaš. To storiš tako, da si vzameš čas, se udobno namestiš, ter poiščeš svoj mir.

Lepo bodite.


Vtisi udeležencev kanaliziranja


Tu lahko podaš svoj vtis

označuje polja, ki jih je potrebno izpolniti