O Blogu

Skozi lastno življenje sem prišel do spoznanja, da se je vse pomembno, kar me je navdihnilo, mi spremenilo smer življenja, prišlo brez vsakršnega truda in predvidevanja. Spontanost odvijanja, ko se ozrem v te prelomne točke je naravnost osupljiva. Naključje? Sedaj vem, da ni, kajti to mi je bilo dano in kot bi se prepustil zaupanju, da sem skozi te točke varovan, voden. Ni mi bilo potrebno skrbeti, samo užival sem ob vsem, kar je sledilo. Verjamem, da je vsak izmed nas bil deležen te čudovitosti, kot je nenavadno spoznanje oseb, dejavnosti, lokacij, občutja v katerih zemeljski duh ni imel logične razlage. S tem nikakor ne želim grajati našega zemeljskega uma, ki je včasih kot manjvredno poimenovan »ego«, kot nek nebodigatreba, saj brez njega mi zemeljsko izkustvo nebi bilo omogočeno.

Verjamem, da ima vse v našem Stvarstvu pomen, čeprav zavedati se ga, ker je večkrat kot zavit v meglice, ni najlažja naloga. Morda pa ravno tu leži ves čar, kot je skrit naprimer v romantiki.

Neizmerno sem hvaležen, da sem imel možnost spoznanja, da nad menoj neprestano bdi moje čudovito Duhovno vodstvo, ki ga nadvse ljubim. Ti mi navdihujejo moč, pošiljajo informacije, inspirativne misli, sporočila v meditaciji in uvide. Ko sem v svojem življenju spoznal in to je bila seveda ena izmed prelomnih točk, da zmorem kanalizirati sporočila od Duhovnih vodstev, sem dobil nov smisel življenja. In ta smisel bi rad podelil med vami, med vsemi čudovitimi dušami, ki si tega želijo.

Namen

Večkrat je zaslediti, da med opisovanjem duhovnega sveta in znanstvenimi utemeljitvami zre vrzel, kot bi prebivali vsaka v svojem svetu. Seveda tudi most je občasno zgrajen, a prešibek, da bi zajel obe sferi. Neopredeljen poglad nas pripelje, da sta pravzaprav obe strani delež iste celote, le k vsaki pronicajo zaznave skozi različne filtre, definicije in določila.

…in tu vidim izziv pokazati, da je izvor vedno isti.

Moj namen ni ovreči kakršnokoli prepričanje, se zoprestaviti znanostim, želim le podati svoj pogled, ki ga nosim v sebi in s tem pristaviti, razširiti pogled na ta čudoviti Svet. Tu vas povabim na naše potovanje. … in prepustimo se, bodimo to kar smo, izražajmo sebe v pristnosti, saj naša unikatnost je veličastna, brez katere bi celotno Stvarstvo izgubilo ravnovesje.

Vsebina

Ne bo samo duhovna ali samo abstraktna, bo preplet med njima. Pravtako bom podajal praktična sporočila, ki mi jih posredujejo Duhovna vodstva.

Skozi vsebine člankov bom skušal peljati do svojstvenih odgovorov na vprašanja, kot so naprimer: »Kako deluje Stvarstvo?« »Kaj smo, kot zavest?«. »Da je naše zaznavanje le eno izmed možnih.« »Povezavo med gravitacijo in karmo.« »Da so zakoni Vesolja domena in s tem tudi sami ena izmed možnosti.«

Posredovano mi je bilo naj povabim bralce, da si preberejo celotno sporočilo, četudi s strani zemeljskega uma ne bo jasno, kajti višjemu stanju zavesti bo.

Vse kar zaznavamo je domena interakcije v danem polju.

Izvor sporočil

Vsebina napisanega niso izvlečki, prepisi iz drugih literatur, so le skupek mojih vidikov delovanja, spoznanja in opazovanja naših življenj. Način pridobivanja informacij napisanega so:

  • Inspirativne misli. Le ti se največkrat pojavijo na sprehodih in ko me preletijo, me kar strese v celem telesu
  • Uvidi, občutki, zaznave. So slikovne narave katerimi mi približajo delovanje, interakcije vsebine, katere spremlja notranja razlaga.
  • Izvlečki iz meditacij. So opisi potovanj, doživljaji slikovne, čutne, vedenske narave.
  • Avtomatsko pisanje. Če se ukvarjam z določenim vprašanjem in začutim povabilo, grem v stanje avtomatskega pisanja (podobno meditativnemu). Večkrat je vsebina napisana v množini, saj mi narekujejo iz skupine Duhovnega vodstva. Pisanje sporočila poteka brez premora in ne vem kaj bo naslednja beseda ali stavek. Zaradi tega so možne napake, vendar iz spoštovanja do predanega ne želim popravljati napisanega. Ker je vsebina dokaj abstraktna, se ne ustrašite :-). Skušal bom obrazložiti vsebino po svojih najboljših močeh vendar vedite, da gre za mojo interpretacijo. Zakaj bom predal originalno sporočilo? Morda bo kdo izmed vas razbral še kaj drugega, kar sam ne opazim ali pa na drugačen način.
  • Kanaliziranje. To je seansa, ki jo zvočno posnamem. Potek je zelo podoben, kot pri avtomatskem pisanju.

Komentiranje

Spodbujam, da v komentarjih izražamo sebe in tu podamo svojo pristno edinstvenost, ki prebiva v nas vseh. Ni potrebe, da izbiramo besede, besedila, citate drugih, kajti vaša prisotnost je veliko več. Seveda so sestavki, ki jih poda nekdo drug lahko spodbuda, ki nam prižge določena prepoznavanja in ja, podajmo si tak odlomek a izrazimo nato še kaj je v nas prebudilo.

Ne čutim potrebe, da bi vzpostavil sistem »všečkanja« komentarjev, saj je vsebina posameznika odraz njegove percepcije zaznave in ta je v Stvarstvu vzgib veličastnosti in podprta z vso ljubeznijo v neskončnih možnostih.

Unisfractal

Kaj je Unisfractal? Je sestavljenka iz besedne zveze »Univerzalni fraktal«, ki pronica, deluje med stanji zavesti, omogoča interakcijo med prainformacijo, informacijo, mislijo, formo kreacije, matrico, daje možnost spoznanja. Univerzalnost ga postavlja v vseobsegajočo prisotnost v Stvarstvu. Pomenka fraktal se navezuje na vpetost, istost, enako delovanje neglede na lokacijo, čas, dimenzijo, velikost, … torej je odraz njegovega delovanja na celoten sistem isti, kot v vseh poljubnih izsekih (podsistemih) tega sistema. In tu je sistem je mišljen kot Stvarstvo. Najdemo ga povsod, kjer je stanje kakršnekoli zavesti, vse do točke sungularnosti.

Univerzalni fraktal omogoča:

  • Uravnava, dovoljuje prehod od prainformacije (singularnost) v informacijo osnovnih gradnikov zavesti.
  • Interakcijo med informacijo, mislijo in oblikovanje energetskih zank vse do forme kreacije
  • Meddimenzijski prehod skozi »Transformant«, kateri je ključ matrice (odtisa) forme višjih dimenzij

Vse to bo postopoma predstavljeno skozi članke.

Zavest je bivanje v stanju možnosti in vsak izmed nas soustvarja v sklopu teh danostih.

Z ljubeznijo do vseh vas,

Igor Markuža

30.09.2017 12:04