predhodnji:
naslednji:    

Unisfractal 8 – Pretok informacije skozi dimenzije

Nadalje bom postopno skušal približati koncept delovanja, ter se občasno dotaknil odlomkov iz predhodnjih člankov. Naj povem, da sem spodnje opise sestavil iz več sporočil in če bi jih tu nanizal, bi bilo nepregledno, saj zajemajo informacije, ki presegajo ta članek.

Pretok informacije skozi dimenzije

Spodnja shema prikazuje pretok informacij od središča navzven.

Prainformacija

Kaj je prainformacija?

Nas shemi se med prainformacijo in informacijami, razprostirajo kanali, kateri ju prikazujejo kot povezljivost in prisotnost v vseh fazah (vseprisotnost).

Informacija

Sporočilo: trenutna forma osnovne informacije je podlaga za privlačnost misli…

Obstajata dve stanji informacije: a) Aktivno in b) Neaktivno.

Artivno: Informacija sproži privlačnost, da se misli pričnejo zbirati ob informaciji. Oblika informacije narekuje kompatibilnost, ujemanje z določenimi oblikami misli.

Neaktivno: Informacija razpusti nabrane misli in stopi v fazo samopreoblikovanja. To se zgodi ob zapisu energetske forme v informacijsko matrico.

Misel

Misel s svojstvenim pridihom in možnostjo odklona od informacije, ki je še v območju dovoljevanja, prične preoblikovati prosto energetsko stanje v formo kreacije. Z eno informacijo lahko odreagira več (mnogo) misli (npr. v skupku globalne misli) in tu je vzpostavljena možnost nastanka različnih energetskih form. Če si pomagamo z vpeljavo prostora in časa, omogoča nastanek več območnih form (slika).

(Slika) Zaporedna kreacija energetskih form v dimenziji

(Slika) Skupaj

Energetska forma

Oblika energetske forme ali kreacija je odvisna od dejavnikov:

  • od oblike misli, ki so odreagirale z informacijo. (vpliv na energetsko formo)
  • od stanja zavedanja Entitet (skozi idente v subzavesti), ki sodelujejo v danem območju interakcij. (vpliv na kreacijo, na zemeljski dimenziji čistejšo percepcijo, instiktivno zavedanje)
  • od recepta, ki jo soustvarijo predhodnega stanja (na zemeljski ravni čustva, misli, želje, globalna zavest, sistem). (vpliv na manifestacijo (materializacija), percepcijo dojemanja interakcij v subzavesti, to je prepoznavanje okolja, dogodkov, materialnega sveta, odnosov, …)

Informacijska matrica

Obstajata dve vrsti matrice: a) matrica za prenos informacije v nižjo dimenzijo in b) recept, kot filter prepoznavanja informacij iz višjih dimenzij

Matrica za prenos informacije v nižjo dimenzijo

Nastala energetska forma (kreacija) v dani dimenziji, se skozi izkustva, zaznavanja, odtisne v informacijsko matrico. Omenjena nastala matrica se preslika na obod (vstopno polje) nižje dimenzije. Prepoznava informacije v nižji dimenziji, je opremljena z informacijsko matrico preslikane iz predhodne (višje) dimenzije. Če bi preprosto opisali potovanje informacije skozi dimenzije, bi lahko povedali, da se le-ta obdaja z novimi matričnimi informacijami, ki se dodajajo skozi vsako dimenzijo, ter vplivajo na zaznavanje informacije.

Recept, kot filter prepoznavanja informacij iz višjih dimenzij

Recept je odtis, ki nastane po presnovi energij v dani dimenziji in se ustvari kot filter, kateri vpliva na vstopnost naslednje informacije. Je eden od dejavnikov, ki vpliva na dojemanje, zaznavanje naslednje informacije-misli-kreacije. Zapis v matrico ali recept, zahteva od snovalca percepcije porabo njegove lastne energije. V kolikor snovalec (opazovalec, zavest) izkusi in prepozna informacijo kot eno izmed možnosti in jo ne preoblikuje, se njegova matrica razpusti v prosto stanje, ter položi zapis v polje danosti. Preprosto: Opazovalec prepusti, da informacija prepotuje njegovo polje, ter ne polaga cikličnega fokusa nanjo. Pristnost vodi do prepoznavanja čudovitosti forme in informacije, ter vodi v čistejše izkustvo.

Informacijski kanali

Naj ponovim. Na shemi so prikazani medinformacijski kanali (na sliki so zaradi preglednosti samo 4), kateri služijo in dajejo možnost povezave čistih informacij.

Ne morem besedno opisati, kako me radosti in moja hvaležnost do Stvarstva je neizmerna, ker nam je dalo možnost napojitve z informaciji s katerikoli dimenzijske ravni. Zavedam se, da je to zelo težko izvedljivo zaradi naših percepcij, a možnost obstaja.

Pretok prikazan v ravninski shemi

(Slika) Preslikava matrice skozi dimenzijo. Koregira se z osnovno informacijo in pojavi se kot informacija na spodnji dimenziji
(Slika) Misli se nalepijo na informacijo
(Slika) Pretok energije se oblikuje v formo glede na misli
(Slika) Energetska kreacija se zapiše v informacijsko matrico in energetska kreacija se razpusti.
(Slika) Preslikava matrice skozi dimenzijo. Koregira se z osnovno informacijo in pojavi se kot informacija na spodnji dimenziji

Moram še dodati, da mi je bilo razodeto, da obstajajo tudi razlike med dimenzijskimi modeli. Na naši dimenziji, to je dimenziji materializirane manifestacije, prepoznavamo stanja energetskih form kot njihov efekt interakcij. Torej ne prepoznamo dejanskega stanja energetskih struktur, temveč smo le opazovalci efektov, ki se razprostirajo med interakcjami. In nadalje, vse kar prepoznavamo, merimo, sprejemamo skozi zemeljska čutila, so le nekakšne reakcije, ki izvirajo kot učinek interakcij. In še ključni izvod tega je, da kar prepoznavamo, so interakcije v polju subzavesti. Spomnimo se, da je Vesolje, ki ga prepoznavamo skozi naša čutila v bistvu subzavest (polje interakcij). Prav tako velja za prepoznavanje oblike energije kot takšne.

Lepo bodite.

predhodnji:
naslednji:    

2 komentarja ...

  1. dragi Igor Skozi potovanje s tvojimi zapisi mi se je porodio vprašanje in sicer vprašanje časa. Da ne boš razmišljal v napačno smer ne gre se za odvisnost časa ... denar. Ne malo za hec glede na to da si v enih od prejšnjih zapisov uporabil ravno denar. vprašanje časa se mi je porodilo v smislu časovnega zamika saj kot je znano je neizogibno da je čas odvisnost od poti in hitrosti. Torej temu sledim da je celota našega dogodka preteklost. Torej v polju danosti v odvisnosti od časa in možnosti je kreacija neodvisna od mene , tebe ... torej ..? lepo bodi

  2. dragi sledilci tega bloga vsem Vam se opravičujem moji nepismenosti z neupoštevanjem ločil in osnov slovnice ... a hvala stvarniku. Tale napaka je posledica zgolj mojemu neskladju miselnosti in motoriki,... Hvala še enkrat, da je glava hitrejša. objem Marko

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja