predhodnji:
naslednji:    

Svoboden pretok naših želja

Pred kakšnim letom, sem dobil sporočilo, da je za uresničitev želja dobro, da smo pripravljeni spusti jih. Iz tega izhaja, da si ne želimo in manifestiramo želje samo zase, temveč je namen, da željo izkusimo tudi v materialni obliki in jo spustimo v pretok.

In čas tu nima pomena, to je, koliko časa bo potrebno za izkušanje te želje. Pravtako ni pomembno, koliko časa bomo imeli nekaj v materialni obliki. Ohranjajmo naj le zavedanje minljivosti želje in da jo zmoremo kadarkoli spustiti.

S tem se odmaknemo od odvisnosti in odvisnost vodi v karmično stanje. Ja, karma ni nič drugega, kot pridržana, nespuščena energija, je nekakšna zamrznitev v določeno strukturo. Naj omenim, da sam karmo ne prepoznavam slabšalno, saj je tudi pogoj materialnega sveta. Torej Vesolje in ves materialni svet brez delovanja karme sploh nebi obstajal, ampak bi se ustvaril in v istem trenutku razblinil.

V bolj substilnih dimenzijah je kreacija želje hipna in se v istem trenutku razlije v celotno Stvarstvo. Torej, tam je pretok prost in vse se ustvari za voljo vsega. Materialni svet pa vpene željo v strukturo, jo ohranja in to se odraža kot čas, ki je potreben da se nekaj odvije od misli, želje do izkustva.

In tu bi podal še eno lastnost želje. Ko nekaj želimo si, pristno želimo, skozi nas priteka energija misli, ki željo sestavljajo. In ker  pristna želja izvira iz nas samih, z njo prinašamo v Svet sebe. To nam proža občutek radosti, udobje telesa in takšno stanje povečuje naš pretok. Igrivo bi lahko rekel, da je materialna želja korenček na palici, ki kaže nam smer delovanja in sproža povečanje našega pretoka skozi materialni svet.

In tu misel: Če smo v osnovi pripravljeni in dopuščamo vsak trenutek misel, željo spustiti, ji omogočimo pretok skozi polje in jo s tem delimo z vsem ostalim. Torej, želja ni samo naša 🙂

Lepo bodite.

predhodnji:
naslednji:    

2 komentarja ...

  1. Karalić Senada pravi:

    Ja res je se strinjam s tabo,jaz to razumem kot:želi si,ampak ne to na tak način,da te to bremeni. Podaj željo v polje in spusti, spusti... Hvala,da deliš te modrosti v svet.

    1. Igor Markuža pravi:

      Ja, v željah se začutiti v neskončnih možnostih in svobodi. Hvala tudi tebi, za vse kar prinašaš.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja