predhodnji:
naslednji:    

Otroška radost prinaša v svet stabilnost kreacij

Venomer in znova se lahko učimo ali spomnemo, da v svet prinašamo sebe in to je čudovitost, ki jo Svtarstvo vdihuje v nas. Prinesti sebe, dodati sebe kakršnikoli kreaciji in naj si bo tudi v naši dimenziji manifestacij naj izseva iz nas skozi radost. In ni nikakršnega pomena kaj počnemo in ni pomena v temu koliko je kaj praktično, uporabno, marveč koliko sebe izžari v danem trenutku iz nas. Mi smo pridih kreaciji, soustvarjalci v širokem ljubečem dovoljevanju vsega kar obstaja. V tem smo si vsi enaki, kajti v sebi nosimo isto iskro čudovitosti neglede kaj, koliko naredimo razlikujemo se le v svoji percepciji, kot barvitost v mavričnem spektru. In ni je mavrice, ki bi izdahnila iz sebe eno ali le nekaj barv in ni je mavrice, ki v istem loku bi izrazila svoj trenutek in ni občutka ki bi bil enak ob opazovanju tega nebesnega pojava. Ljuba danost nam je, da v sebi lahko prebudimo prostranost pogleda skozi različnost in v sprejemanju prepleta vsega kar obstaja.

Vsi smo soustvarjalci te mavričnosti, čeprav včasih ne zmoremo uvideti našega odtenka. Ko počutimo se, da je naš prispevek vsemu opremljen z ocenami, višino vrednosti naj spomnem, da smo tam kjer smo že pravo mesto in ob neprisotnosti najmanjšega odtenka bi slika izgubila celost, svoj božanski izraz. Ocenjevanje je le iluzija uma, strahu, ki seje med nas občutek nepomembnosti.

Iskra brezpogojno vliva v nas spodbude, bodri pogum v naših srcih, bistri nam oči v siju ljubezni.

Kot mati ko opazuje svojega otroka, ki radostno zatopljen je v svojo igro in v njej ni izraza potrebe, da bi karkoli koristnega on storil. Le pusti mu, ga ljubeče opazuje in globoko v sebi ve, da ravno s svojo radostjo nam prinaša harmonijo v naš svet, za vse nas. Da spomne nas, da prebudi nas, kdo smo in da prišli smo le deliti sebe, v radosti, na vibracijah ljubezni.

Srčno si želim, da bi zmogel podariti vam sliko, ki razprostira v meni se, ko zaznam harmonijo v nekomu, ki prežame ga aha moment, radost, navdih. A sam vem, da to nosite tudi vi. In tisti trenutek bi razodel sliko celemu svetu, na kateri se izliva prostrana energija sprožena v takem trenutku. In to valovi, nam ustvarja stabilnost v naših življenjih. In gre se za trenutek, ki doni kot zvon in daleč, daleč seže njega odmev.

In čemu torej bi ocenjevali se, kdo koliko naredi, kaj naredi, ali je koristno. Sam vem, da je moja radost, užitek, ki pripnem kreaciji skozi  svoje delo tudi naprimer kot programer tista nit, ki povezuje naše izmenjave in ne to kako uporaben program sem izdelal.

Blagor tistemu, ki se prepusti trenutkom kot otrok v radosti in blagor tistemu, ki si dovoli izkusiti pogled matere.

Lepo bodite.

predhodnji:
naslednji:    

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja