predhodnji:
naslednji:    

Prelomne točke našega življenja 4

Faze enega obdobja v življenju med utelešenjem (nadaljevanje)

6       Opuščanje, zaupanje, praznina, čudna umiritev, zemeljski um ne dojema

Dimenzija: zemeljska

To stanje duša, kakor tudi njeno Duhovno vodstvo spremlja z največnijim zadovoljstvom. Ta čudoviti trenutek, bi lahko opisali, kot je rojstvo na zemeljski ravni, pravzaprav se duša preporodi, bi temu tako rekli.

Zakaj pomirjenost? Ker je že blagostanje pripravljenosti in duša žari, se uskladi z zemeljskim utelešenjem. In če povzamemo spet rojstvo, je predhodno stanje pred odločitvijo povezano z bolečino, kot prispodoba samega poroda. To obdobje je povezano z uskladitvijo celote z novimi vibracijami, ki blagodejno vplivajo na vse smeri vašega življenja.

Take odločitve in neposredno stanje po njej imajo tudi zdravilni učinek. Ni malo primerov ozdravitve ali omilitev simptomov, ki so bili prej prepoznavni. Sledite v tem obdobju, kar vas sprošča, privoščite si oddih.

Če je obdobje pred odločitvijo dolgo trajalo in se je nabralo precej napetosti, zna biti, da bodo želela ta stanja oditi. Tu lahko nastanejo na fizičnem, čustvenem in astralnem telesu razni izbruhi, tudi zdravstvene narave, a bo kmalu sledilo obdobje rehabilitacije in harmonija bo povrnjena.

7       Prepuščanje novemu. Klic srca

Dimenzija: zemeljska

7.1     Pomembnost vstopne točke v idejo, situacijo in prilagoditev zemeljskega uma

Zakaj je pomembno, ko se poraja ideja, da ne izpustimo prve navdihe, vzgibe ?

Najprej se v višjih dimenzijah ustvari, potreba po izkustvu v povezavi z dušnimi nameni. To se zasnuje v obliki vibracije. Ko je vse pripravljeno, se spusti na našo raven informacija v obliki pristne ideje, srčne želje, itd. To stanje je na zemelski strani uma še prosto, neopredeljeno in ni še v fazi asiociativnosti. Ko v prvi fazi počakamo in se prepustimo pretoku idej, informacij brez da bi skušali še opredeljevati v obliko kreacije ali forme, v drugi fazi pričnejo curljati prve iskrice navdiha, vzgiba. Na začetku so kot drobceni prebliski, a njih vibracija je prisotna v obliki občuteka veličastnosti, polnosti v celotnem telesu.

Tu velja slediti temu vzgibu in tisti trenutek narediti korak brez odlašanja, kot naprimer bom storil to jutri. Zakaj ? Ker je zemeljski um še prost, neopredeljen in ima možnost sprejeti vibracijo idej, navdihov. Ustvari se čustven naboj, ki je v skladu z vibracijo in se zapiše kot blueprint, torej osnovna platforma, katera spremlja celoten projekt, situacijo do kreacije. Torej biti čuječ ob prvih vzgibih.

V nadalnji poti se včasih zgubi volja in tu se lahko okrepčamo z osnovno vibracijo, ki je zapisana v obliki blueprinta. Kaj če prehitro po pritoku prvih idej pričnemo sklepati v obliki vzorcev, navad, prepričanj, itd ? Tedaj se zemeljski um posluži, da vzpostavi asiociativnost na ta prepričanja in nastane vibracija, ki je neskladna z namenom duše. Torej vstop v situacijo, projekt ni v harmoniji in če ni v harmoniji, mi ne izžarevamo na način, da bi privlačili pravo kreacijo.

Povzetek poteka:

Dušna dimenzija:

  • Dušni namen ->
  • potreba po izkustvu ->
  • priprava stanja, obilja ->
  • projeciranje informacije na zemeljsko dimenzijo ->

Zemeljska dimenzija:

  • utrinek želja, idej ->
  • prepuščanje pridobivanju idej (zasevki blueprinta) in ne v naprej določanje kakšna mora biti oblika manifestacije  ->
  • ob prvih navdihih, ki so v obliki občutka prisotnosti veselja v celotnem telesu, narediti drobne korake in ne v obliki moram, ali pa odlašanjem ->
  • slediti svoji pristnosti, kajti ta polne energetski naboj v skladu z osnovno vibracijo ->
  • pristno (ne v obliki silnih prepričevanj) izražati, plasirati idejo, projekt skozi sebe ven ->
  • biti čuječ, prisoten, kar pride nazaj k nam.

7.2     Pristnost želja

Kako prepoznati, katera želja je pristna, iz srca in katera je inplicirana iz okolice ? V kolikor je želja pristna, si zamislimo vlogo v njej in jo čutimo iz sebe navzven in nas ne bremeni, kako nas prepoznavajo v tem stanju drugi. Če ni pristna se nam vsiljujejo misli, kako bi nas videli v tej želji drugi.

Primer: Če želim biti radijski napovedovalec. Pristna želja je, kako bi sestavil oddajo, da bi bila meni všeč, skozi katero lahko izrazim sebe. V koliko se naslanjam, kakšana oddaja bi bila drugim všeč, to ni pristna želja.

Želja, ki je pristna, čutimo njeno prisotnost v celem telesu.

Tu si lahko pomagamo z odpiranjem srčne čakre (meditacija).

8       Uskladitev namere z Vesoljem (Stvarstvom)

Dimenzija: Dušna

8.1     Zahvala v naprej

Članek: »Zahvala vnaprej«

Lepo bodite.

predhodnji:
naslednji:    

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja