predhodnji:
naslednji:    

Prelomne točke našega življenja 5

Faze enega obdobja v življenju med utelešenjem (nadaljevanje)

9       Pristno plasiranje sebe, idej, izražanje

Dimenzija: zemeljska

9.1     Razpršenost komunikacije (Meditacija z Boginjo Kali)

Ob srečanju z Boginjo Kali opazim, da počne več stvari naenkrat (število rok). Ustvarja oblike v oblaku. Zastavi se mi vprašanje pomena večopravilnosti, ki jo zaznam. Povabi me, da ji sledim. Hodiva po poti (slika spodaj), na kateri ob vsaki zamenjavi smeri pusti del sebe, kot bi pustila svojo dvojnico. Teh točk postane več in ko pogledam nazaj, njene »dvojnice« opravljajo svoje opravilo, kakršno je bilo podano na točki ločitve.

Vprašam se, kako so te dvojnice povezane z njo? Trenutna Boginja Kali, ki je ob meni, prične izgovarjati besede in v stavku si te dvojnice zaporedno prepuščajo besede. Torej prva pove besedo ali dve, potem nadaljuje stavek druga, pa tretja, itd. Začutim rahlo zmedenost in raspršenost v svojem fokusu. S trudom moram slediti povedanemu. Potem pa nastopi tišina in mi »trenutna« Boginja Kali pove nekaj stavkov. Občutek sledenja stavkom se takoj izboljša. Počutim se bolj v fokusu njene pripovedi. Začutim njeno sporočilo, kako pomembno je biti prisoten ob izražanju.

9.2     Stičišče komunikacije dveh oseb (Meditacija z Boginjo Kali)

Boginja Kali mi pokaže oblak in iz njega se v lijakasti obliki izboči vse do točke. Temu sledi še drugi oblak in iz njega lijak, ki se izboči v isto točko (slika spodaj). Iz prikazanega razumem: Pozornost dveh (ali več) oseb v isti fokus v stanju komunikacije izboljša energetski prenos sporočila med njimi.

9.3     Kako komunicirati

Večji del prenosa informacije med osebami poteka na energetski ravni.

Če nosimo v sebi zamisel, idejo, projekt, čustvo, … to vibrira z določeno frekvenco. Ko to želimo izraziti z besedo, dejanji, kretnjami moramo priklicati pozornost osebe, ki ji želimo to predati. V kolikor sami nismo osredotočeni v trenutku našega izraza naprimer govora, torej nismo prisotni v sebi, nismo pristni, počnemo vmes še nekaj drugega, je fokus kot pozornost osebe, ki ji predajamo zmeden, saj vanj tlačimo frekvence, ki niso lastne, sorodne z idejo (slika spodaj). Zato ob izražanju bodimo pristni, prisotni, v čutenju veličasnosti naše ideje.

Zakaj je potrebna komunikacija in ta je lahko na več načinov govor, dejanje, kretnje, … ? Ker ustvarja točko pozornosti, kot stičišče za sinhronizacijo frekvenc zadeve, ki jo želimo predati in podeliti med osebami. Ko je spekter teh frekvenc dovolj čist, je prenos, sinhronizacija energetske komunikacije boljši.

10       Širitev energijskega zemeljskega polja z ostalimi

Dimenzija: zemeljska

…Kar bi želeli še predati, je to, da izražajte svoje želje, kajti morate vedeti, da z izražanjem, pa ne samo govorno, na vse načine, pritegnete energije manifestacije na zemeljsko raven. Tu bi podali primer. Zamislite si, da ste vi kozarec veličine 2 decilitra in vaša zavest, v kateri prebivajo tudi vaše srčne želje, je velikosti 300 hektolitrov. To seveda ne gre, kajti vaše zemeljsko polje je premajhno, da bi vse potegnili naenkrat. V kolikor izražate, pokažete svoje želje osebam, zemeljskemu polju, in se to sinhrono, vibracijsko ujame, pridobite vsi vpleteni v vibracijsko podobne želje novo prosto polje, v katero vpotegnete zavest, ki vsebuje tudi vaše želje.

11       Močnejši pritok obilja

Dimenzija: Dušna

Članek: “Pretok obilja

12       Pričetek postavitve energetske kreacije

Ob prisotnosti pristnosti, izražanja in dušnih ter zemeljskih izmenjav, se s posvečanjem, vi temu pravite aktivnostjo postavlja fokus, ki energetsko kreacijo manifestira v fizično obliko. Ta prehod ni naenkrat ustvarjen, pač pa je spuščanje po dimenzijah z zamikom. Tu bi lahko razložili, zakaj jasnovidni zaznajo, kaj se pripravlja, ker vidijo ta energetski pritok iz višjih dimenzij, ki okvirno nakazujejo možnost fizične manifestacije.

13       Preliv energij kot počutje v različna področja

V smer, področje kamor postavljamo fokus, je le del naše celote, a se to razliva po naši celoti. Torej če je v smeri fokusa stanje blagodejno, se ta izraža tudi na našo celoto.   

13.1     Delčki situacij v celoti

Najbrž ste že zasledili, če nam gre na nekem področju »težko«, so v istem obdobju tudi ostala področja kot zrcalo tega. Tu bi rad nekoliko osvetlil zakaj gre. Vse je v takoimenovanem fokusu.

Kaj ustvarja fokus ? Čustveni naboj, no vsaj na zemeljski ravni. Omenjen čustveni naboj deluje kot ukaz, kaj si želimo izkusiti v obliki zemeljske manifestacije. Preoblikovanje nevidnega, nezaznavnega v zaznavno nižji zavesti poteka z zamikom in eden od dejavnikov v kakšni obliki se naj to zgodi je ravno fokus čustvenega naboja. Da se vrnem na zgodnjo temo.

Zakaj se torej preslikava stanje nekega področja na vse ostale ravni našega bivanja ? Ker smo celota in ko smo naprimer v drami zaradi situacije na nekem delčku naše celote, to je na nekem področju, vanj vložimo močan čustveni naboj, kateri se odraža tudi na ostala področja. Lahko si zamislimo, da smo kot oblak in če se na nekem delčku oblaka pričnejo kristalizirati snežinke, bo to klimo preneslo tudi na ostale dele oblaka, kar povzroči sneženje.

Kaj priporočam ? V kolikor vam na nekem področju »zagode« stopite nazaj in fokus usmerite drugam. S tem se težavno področje ne bo ustavilo, kar bo, bo dobilo svež energijski pretok, ki ga bodo prinesla ostala področja v katere boste vložili bolj sproščen čustveni naboj. Podam primer. Če poraste »pritisk« na službenem področju, vdihnite globoko in ne stopite v dramo, raje se takrat posvetite naprimer prijateljevanju, partnerju, hobiju in ravno ta bodo sama začela reševati problem v službi. Zveni čudno, vendar je tako.

Lepo bodite.

predhodnji:
naslednji:    

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja