predhodnji:
naslednji:    

Prelomne točke našega življenja 2

Faze priprave duše pred utelesitvijo

Neformirane potrebe po izkustvu

Ob dušnem oddihu, ko si duša opomeore, saj to ni mišljeno, da je utelešenje težavno, pač pa od informacij, izkustev, ki jih je prejela. Kajti, ta izkustva so ob prihodu iz utelešenja kot drobceni mozaiki, ki duši ne pokažejo povsem jasne slike. Kot smo omenili, po tem oddihu in izmenjavi mnenj v njenem dušnem kraljestvu se ji počasi pričnejo sestavljati izkustva, ki jih je prejela in izmenjala z ostalimi dušami v skupini. S pomočjo svojega duhovnega vodnika ali vodstva, dobi vpogled po mankajočih členih, to je izkustvih, katere bi ustvarile še čudovitejšo sliko. Torej to stanje še ni povsem definirano ampak leži kot želja, kaj bi še želela izkusiti.

Nameni, naloge, dogovor z Duhovnim vodstvom in z dušami

Sledi obdobje duhovnega učenja ali rasti, če temu tako rečemo, da se mankajoči delčki še bolj razjasnejo. Skozi to spoznavanje in izmenjave, se izpostavijo vzgibi v obliki dušnih namenov, nalog. Ko je vzgib dovolj močan, pride s pomočjo Duhovnega vodstva do odločitve, po utelešenju. Od tu se pričnejo priprave, izbira v kakšno okolje, frekvence in dimenzije bi bilo smotrno utelesiti se. Po tej določitvi nastopijo osnovne določitve medušnih izmenjav, ki bodo postavljena v utelešeno stanje. Tudi situacije ali spekter možnih situacij se postavi. V to je vključeno veliko Entitet in Duhovnih usklajevalcev.

Priprava izrazitosti Dušnih darov

Nastopi obdobje izbire dušnih darov iz večjega spektra darov, ki jih duša ima. Ker je ta spekter tako veličasten in prevelik za stanje utelesitve, saj ne bi prišlo do pravega izraza, si duša izbere dare, ki bodo povdarjeni. Tu bi lahko podali s primerom. Imate veliko število barv in ogromno njenih odtenkov, narisati pa želite preprosto drevo s samo osnovnimi črtami. Seveda ni moč primiti vseh barvic in izrisati želeno. Pa tudi ob veliki izbiri barvnih odtenkov težko določite, katera je prava za naprimer steblo, krošnjo in jabolka. Ker je na dušnem nivoju to lažje izbrati, si duša izbere naprimer nekaj barvic in ostale seveda še vedno ima, a samo kot manj izražene.

Lepo bodite.

predhodnji:
naslednji:    

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja