predhodnji:
naslednji:    

Medsebojni pretok obilja

V tokratnjem članku bom osvetlil, kakšen je naš odnos do oblija v polju interakcije, to je na naši zemeljski ravni. Odnos do obilja bo položen kot izmenjava medsebojnih darov, ki ga vsaka utelešena duša prinaša v svoje zemeljsko življenje. V ta nemen sem si zastavil vprašanje denarnega pretoka.

Sporočilo

Tu bi želeli povdariti, da je vsaka utelesitev duše čudovita in zapolnjuje magični spekter barvitosti, ki se poraja v obliki čistih interakcij. V kolikor bi posamezna dušica in njeni darovi ne bili prisotni, bi bil to primankljaj v vašem čudovitem ravnovesju.

Seveda se samo dogajanje skozi vaše doživljanje včasih zdi nelagodno, vendar povemo, da ni tako. Kar vam, če bi temu tako rekli, zamegli opisano čudovitost, je navezava na stanje pretoka, to je zastoj pretoka obilja in plasiranje tega vašega obilja, kot izmenjavo vaših darov. Namen je, da prinesete svoje lastnosti, aspekte in jih položite v polje interakcij, brez zadržkov, strahu, omejitev, pričakovanj, temveč kot prosto darovanje sebe, saj vaši darovi, so vidni prav z brezpogojno izmenjavo med vami vsemi.

In kot nam je bilo zastavljeno vprašanje o denarju in njega pomenu, bi pričeli s stavkom, »Kaj denar je«, ali bolje »Kakšen je njegov namen«. Tu lahko povemo, da je to podarjen način, ki vam daje možnost lahkotnejše izmenjave prej omenjenih darov. Sam po sebi denar ni edino sredstvo izmenjave, pač pa eden izmed neštetih možnosti, a mu dajete velik vpliv, pravzaprav včasih skoraj edini možen način za izmenjavo. Torej denar je sredstvo izmenjave in tu se njegova naloga zaključi. Ni indikator pretoka, temveč eno izmed sredstev. Namenjen je le služenju interakcijske izmenjave in to je užitku v dajanju sebe kot darove, ki jih prinašate. Je le sredstvo.

Čustvena prepoznava sebe, kot stanje, ki nastane zaradi prepoznave, da je kot sredstvo izmenjave edino v obliki denarja vas vodi v stanje odvisnosti od tega.

Še to bi želeli predati v zvezi s vprašanjem namena denarja. Njegov prosti pretok je pomemben, kajti v kolikor nastajajo zastoji, se čas upočasnjuje, čas izkustev, saj velikokrat prihaja do vzporedne povezave v vaših občutkih o uspešnosti, pravzprav vrednotenju vaše uspešnosti.

Lahko bi to podali s primerom prisotnosti. Ko navezujete svojo vrednost na denarno enoto, količino, kot bi določali količino vašega pretoka, in z njimi pretok vaših darov. Ko se posamezniku zoži pretok, se ne zoža samo njemu, temveč vsem prisotnim v interakciji. Lahko si zamislite, da to vpliva na širše območje, ki jih vi zaznate kot okolje, okraje, pa tudi države.

Torej kaj pomeni, da si medsebojno, kako bi rekli, ne dovolite, vi temu rečete privoščite? To pomeni, da tudi sebi kot posamezniku ne dovolite pretok obilja. Zato vas z vso Ljubeznijo spodbujamo, da drug drugemu dovolite pretok tudi v obliki denarja. Ta učinek spodbude se izraža v obliki sinergijskega učinka in deluje kot valovanje.

Naj pojasnemo. V kolikor spodbujate, in tu bomo ponovno uporabili besedo, medsebojno privoščite pretok denarja, bo to vplivalo dobrodejno tudi na vaše denarno stanje. Če si ogledate, kako se zna zgoditi naprimer dvig določenega obilja v neki skupnosti, boste kmalu zaznali omenjen vzorec.

Še to bi omenili: Vsak pretok mora biti prost, torej odraz želja vseh, ki sodelujejo v interakciji, to je da svobodno sodeluje v tem pretoku. In tu velja tudi za denarni obtok. Vsakršno opredeljevanje pretoka v obliki obveznosti, zožuje pretok na celotnem območju. Podajmo primer, v kolikor si določate zakonske obveznosti glede pretočnosti, bo kajkmalu nastopilo obdobje, ki bo siromašilo pretočnost in to velja tudi za denarni obtok.

Tu te pozdravljamo v spodbudi, da bi se osvobodili od misli, da je denar namenjen, kot sredstvo za prepoznavo lastne vrednosti, kakor tudi preživetveni mehanizem.

Lepo bodite.

predhodnji:
naslednji:    

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja