predhodnji:
naslednji:    

Kako preiti iz stare v novo želeno situacijo

Inspirativne misli

Najprej moramo vzpostaviti vibracijo želenega v situacijah, v katerih že smo, četudi same trenutne situacije niso tiste, ki bi si jih želeli. Pomembno je, da ustvarimo nov, preoblikovan občutek, to je trenutni občutek v točki tu, sedaj. Le ta nov občutek, ki je povezan z želeno situacijo, nas lahko pelje do tam. Torej občutek, počutje, čustven naboj je most med situacijami.

Če naprimer vzgojimo hvaležnost in se počutimo dobro v svojem starem avtu in jasno zbudimo, kakšen noro dober občutek bi šele bil v novem, peljemo manifestacijo v tej smeri. Če pa godrnjamo in se pritožujemo nad svojim starim avtom, bo to razumljeno, da četudi sedaj dobimo novega, se bo le-ta nekega dne postaral in bo to peljalo v ponovno nezadovoljstvo. In to ponovno bodoče nezadovoljstvo deluje proti naši manifestaciji.

Avtomatsko pisanje

Kot velikokrat ste postavljeni v situacije, skozi katere ste želeli izkusiti dano izkušnjo ali potrebo po izkustvu, a v tej situacji nosite s seboj še dodatna zemeljska občutja, ki se, lahko bi rekli prisesajo v teh situacijah.

Mi bi lahko temu rekli, da niso vsa zemeljska »dodana« občutja potrebna ali klicana v določeno izkušnjo iz višjih plasti zavesti. Lahko pa igrajo ključ prehoda v naslednjo situacijo v obliki predznaka, to je vam poznano kot pozitivno-negativno počutje. Seveda je ta ključ prepoznan le vaši zemeljski zavesti, pa vendar vpliven v vaših odločitvah in sprejemanju novih situacij.

Tu želimo prikazati samo delovanje vprašanega, kako preiti iz takoimenovane trenutne situacije, v kateri so občutki prepojeni z številnimi različnimi zemeljskimi čustvi. Ena izmed najpomembnejših lahko bi rekli orodij, je otresti se stranskih, takoimenovano sekundarno ustvarjenih občutkov, ki se skušajo spojiti v samo izkustvo. Torej, ko očistite izkustvo in ga ponesete golo v novo situacijo, tam lahko izživite želeno in iz te nove situacije »pokličete« novo, ki vam bo bližje, to je skladnejše vaši energiji.

Pa vrnimo se k zemeljskim občutkom. To so občutki, ki služijo zemeljskemu umu, da se počuti varneje, pravzaprav je to njegova osnovna naloga, da pod streho varnosti pelje vaše vozilo, to je telo na povodcu preživetja. Morda zveni, da je to nekakšen nebodigatreba, pa vam povemo, da ni. Vse ima svoj smisel in smisel sekundarnih čustev je ravno potrebno za preživetje telesa. Zamislite si, da izgubite neprijeten občutek za lakoto. Ta občutek pripada zemeljskim občutkom in brez njega bi duše imele prekratko utelešenje. Torej ti potrebni sekundarni občutki so prisotni povsod v vsaki izkušnji in zemeljski um je njih vodič, ki jih preoblikuje izkušnji, to je, jih skuša spojiti v izkušnjo.

Z vašo zavestjo lahko pridete do spoznanj, kateri so ti sekundarni občutki in jih, lahko bi temu rekli selektivno obravnavate v izkušnji. S prečiščenim vpogledom v to, pridete do spoznanja, da ima vsaka izkušnja, tu poudarjamo prav vsaka, vdih božanske ljubezni, v kateri ste popolnoma pomirjeni.

Kar bi želeli še predati, je to, da izražajte svoje želje, kajti morate vedeti, da z izražanjem, pa ne samo govorno, na vse načine, pritegnete energije manifestacije na zemeljsko raven. Tu bi podali primer. Zamislite si, da ste vi kozarec veličine 2 decilitra in vaša zavest, v kateri prebivajo tudi vaše srčne želje, je velikosti 300 hektolitrov. To seveda ne gre, kajti vaše osebno zemeljsko polje je premajhno, da bi vse potegnili naenkrat. V kolikor izražate, pokažete svoje želje osebam, zemeljskemu polju, in se to sinhrono, vibracijsko ujame, pridobite vsi vpleteni v vibracijsko podobne želje novo prosto polje, v katero vpotegnete zavest, ki vsebuje tudi vaše želje.

Z vso ljubeznijo tebi draga duša in dušam, katerim boš to predajal.

Lepo bodite.

predhodnji:
naslednji:    

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja