predhodnji:
naslednji:    

Od informacije do oblike misli

S hvaležnostjo do Nataše, Marka in vsem vam bralcem, bom podrobneje opisal potek iz članka »Zahvala vnaprej«.

Navedba (citat): Ta danost se zgodi ob izpolnjenih pogojih med katerima bi izpostavil dva:

Prvi je energetski pretok ali danost energijskih prepletov in drugi kot svobodna volja. Še nekaj jih je, a bi to sedaj izpustil. Torej ko so pogoji izpolnjeni se dogodek, pot do izkušnje zgodi.

Enako je z željami in mislimi. Nobena, in tu povdarjam, prav nobena misel ni ustvarjena na novo. Svoje misli oblikujemo glede na informacijo, ki prehaja skozi našo dušno polje. Če je ta prihajajoča informacija kompatibilna, se v duši vzpostavi stanje privlačnosti, kar se tudi odraža v naših mislih in željah. Torej če ni možno, da bi se nam dogodek zgodil, se tudi želja ne pojavi, tu govorim seveda o dušnih, tako imenovanih srčnih željah… (konec citata)

Nobena misel ni ustvarjena na novo, saj je miselno polje stalno prisotno, le njega misli so v drugačni prepoznavi ali obliki. Zamislite si, da je misel kot energija, ki jo iz nič ne moremo ustvariti, lahko jo le preoblikujemo. Eden od sprožilcev preoblikovanja je vstopna informacija. Poglejmo si to shematsko:

Informacija priteče iz polja kreacije, ki že ima formo in leži v višji dimenziji. To si lahko zamišljamo kot že podarjena danost možnosti, saj za njo ne potrebujemo energetske porabe. Ob prehodu skozi dušno polje se vzpostavi stanje privlačnosti z dušnimi nameni, ki so vibracijsko kompatibilni z vstopno informacijo. Vibracijska reakcija se prenese v človekovo polje in zbudi dušni namen v obliki srčne želje.

Nadalnji potek v človekovem polju:

Miselno polje odreagira na vstoplo informacijo, vendar je zaznavanje okrnjeno zaradi filtrov in se skoznje preslika v oblikovalno fazo, kjer nastane asociativna prepoznava informacije (naprimer rdeča barva, kot informacija ima lahko asociativni pomen: a) Stop, semafor. b) Rdeča obleka me naredi živega. c) Oči imam rdeče, ker sem malo spal. Če pogledamo ima tu rdeča barva precej različnih asociacij). V omenjeni prepoznavi sodeluje tudi spominski čustven naboj (naprimer, kako smo čustveno doživeli predhodne podobne dogodke).

Zaradi vzorcev, asociativnosti in čustvenega spomina, je percepcija (interpretacija) posameznika na iste vstopne vibracije drugačna. V zgib temu, je dobrodošel pripomoček t.i. »vrat« za usklajevanje vibracij in s tem boljše interakcije.

Zemeljski primer srčne želje

Zamislimo si nastalo srčno željo, kot izmenjavo interakcije z osebo iz Maribora in mi se nahajamo v Ljubljani:

Naša želja sproži vzgib priti do Maribora in način (oblika) kako to izvesti, je naša svobodna volja. Dano nam je, da če bi stopili na avtobusno postajo ali med prijatelje in bi jasno izrazili, da želimo v Maribor, bi se nam ponudile dane osebe za prevoz, a seveda je zaradi percepcije, to lahko nam skrita možnost in jo ne zaznamo na takšen način. V nas se naprimer pojavi prepoznanje, da bi morali imeti svoj avto in nato vizualiziramo še kakšen model, barvo, vrste sedežev, dimenzije gum, itd. Saj s tem ni nič spornega, ker je to tudi možnost, a lahko traja dlje.

Če pa se nam ne uresniči želja točno določenega načina, oblike poti do Maribora v točno določenem avtu, lahko nastane učinek prepoznave vibracije (srčne želje), kot razočaranje, grenak priokus (čustven naboj) in to povežemo z zbujeno srčno željo predajanja interakcije z omenjeno osebo.

In oblika čustvene povezave je most do naslednje situacije. Torej ko pride naslednjič ta vibracija v naše polje, jo asociativno in čustveno zaznamo kot prehod v razočaranje.

Oblike pričakovanj bolijo.

Primer: Zjutraj se zbudite in pomislite: »Danes imava s partnerjem obletnico« in si vživeto predstavljate, da vam bo kupil rože. S tem ni nič narobe, a če to pričakovanje postavite kot edino možnost in se to ne zgodi, vas bo to bolelo. Morda bo ob srečanju samo položil svojo roko na vašo in če vi takrat niste tam in ste z mislimi pri tisti rožici, izgubite trenutek predaje in v tistem trenutku niste v svoji pristnosti in ne vidite pristnosti, ki vam jo prinaša ta oseba.

Ljubi sebe in ljubil boš vse

Sam ta stavek vidim tako: V kolikor si dovolimo biti pristni mi in sprejeti svojo čistost (vibracijo informacije), ter deliti sebe v pristnosti, boste to prepoznali tudi v drugih, to njihovo čistost. Četudi se te osebe ne zmorejo prebiti skozi različne vzorce in si morda ne dovolijo pokazati svojo čistost, ker to večkrat velja kot biti ranljiv, ga vseeno ljubite, kot bi ljubili sebe.

Poskusite v poljubnem dogodku biti v polni prisotnosti samo tam, bivajte tisti čarobni trenutek in v pristnosti, v svoji veličastnosti dajte sebe, ter občudujte, kar prihaja k vam. Če to opravite z določeno osebo, samo bodite in ne pričakujte ničesar, samo uživajte ob vsem kar prihaja skozi vas.

Če vam ne uspe, nič zato, le ponovno si dajte čas, podarite si neskončno možnosti z vso ljubeznijo, kajti vi ste tega vredni.

Lepo bodite.

predhodnji:
naslednji:    

1 komentar ...

  1. Nataša Kovačič pravi:

    Nobena misel ni ustvarjena na novo...hmhm zelo zanimivo. Še spodbudnejša in zelo lepa je zadnja misel: Če vam ne uspe, nič zato, le ponovno si dajte čas, podarite si neskončno možnosti z vso ljubeznijo, kajti vi ste tega vredni. Igor, hvala.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja