predhodnji:
naslednji:    

Zapustitev starih vzorcev

So obdobja, v katera se nam prilivajo občutki, kot živeli bi v začaranem krogu in ne zmogli bi  uvideti jasne slike. Za ta spregled potrebno je stopiti korak nazaj, da lahko osvetlimo, kaj je tisto, kar nas drži prikovano v krogu.

Če to storimo, opazimo znan ponavljajoč se vzorec, ki zeva iz preteklosti. V kolikor ozavestimo stanje in si ga želimo preoblikovati ali narediti korak izven kroga, se nam postavi vprašanje »Kako?«

Največkrat si želimo hitrih rešitev, ki simbolično ležijo v staveku » pomesti pod preprogo«, ali kako drugače sunkovito presekati nastalo stanje. Tu posežemo po raznih metodah, kot so zamenjava okolja, službe, partnerja, skratka vse, kar je povezano z danimi situacijami. Vse to je izpeljanka nekakšnega bega, kajti deluje lažje, kot soočiti se s situacijo.

Vedeti moramo, da stanje ni naša celota, je le del, ki ga naj bi presnovili. Nastane s pretokom informacije in energije, ki ga na zemeljski ravni s pomočjo nižje zavesti interpretiramo v nekem trenutku nekje v preteklosti in v kolikor ga ne utegnemo presnoviti, se to zapiše kot vzorec.

No, pa da se vrnem k reševanju v obliki bega. Četudi zamenjamo naprimer službo, odnos, se nerešeno stanje prenese skupaj iz stare situacije v novo. Kot bi nam sledilo.

Vedeti moramo, da smo kot celota ostali isti in delček nas, ki ni predelan, se manifestira v novo situacijo, samo igralci, okolje se zamenja.

Kaj storiti ?

Ko zasledimo zgoraj opisano, je potrebno vložiti ljubezen v situacijo, kajti ljubezen v obliki sprejemanja točke stanja nam omehča pretok energije in dovoli, da pride do nas sveža. In tu lahko izberemo, kako jo bomo presnovili in manifestirali. Ko to storimo, lahko gremo v novo situacijo osvobojeni.

Naj dodam, da razna čiščenja brez ozavestitve niso dovolj. Za ozavestitev, je potrebno sprejeti dano situacijo, katera ima korenine nekje v preteklosti. Za pomoč, lahko prosite tudi višje sfere, bitja kot so Angeli, Nadangeli, Duhovno vodstvo, itd.

Lepo bodite.

predhodnji:
naslednji:    

3 komentarji ...

  1. Nataša Kovačič pravi:

    Hvala. Za osvoboditev in preseganje škodljivih vzorcev je resnično potrebno sprejemanje in ozaveščanje, kar vodi do odpuščanja in ljubezni do sebe. To včasih zahteva zares veliko notranjega dela, poguma, časa in truda, a je še kako vredno.

    1. Igor Markuža pravi:

      Nataša, hvala ti za tvojo razširitev pogleda na to. Veš, velik doprinos je, da si izražamo spoznanja med seboj.

  2. ---- Nastane s pretokom informacije in energije, ki ga na zemeljski ravni s pomočjo nižje zavesti interpretiramo v nekem trenutku nekje v preteklosti in v kolikor ga ne utegnemo presnoviti, se to zapiše kot vzorec----- Neverjetno ko tako razmišljam ob tem stavku si upam zapisati,razmislek, da so matrice med seboj povezane , nivojske in ločene s filtri-frekvenco nihanja ali osciliranja. ------------------

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja