predhodnji:
naslednji:    

Medsebojni pretok obilja – darovanje

V zavedanju, da je darovanje prisotnost, katero preplavlja vso Stvarstvo, nisem želel podati skozi misli in sem se raje zatekel k prejetju sporočila iz kanala, ter se posvetil avtomatskemu pisanju.

Sporočilo

Želimo ti spregovoriti o takoimenovanem darovanju, katero biva v sami izmenjavi v Stvarstvu.

Pravzaprav darovanje ni sredstvo, je prisotnost v Stvarstvu in njega oblika je služenje, služenje predajanju sebe, kot vsakega posameznega idividuma Zavesti v celoto. Torej je vzgib premika sebe proti celoti.

Tega se ni potrebno učiti nobeni Zavesti na nobeni dimenziji, obliki, formi, njeni prisotnosti. S tem se Zavest rodi, vsakršnja in to nosi s seboj do svojega zavedanja. Darovanja se torej pravzaprav ni potrebe učiti niti v vaših utelešenjih in se ga otroci v zelo zgodnjih letih zavedajo najbolj, saj med darovanje spada tudi utelešenje samo.

In potopimo se v razlago, kaj darovanje v njeni najglobji esenci je: »Darovanje je vzgib, ki spremlja vsako življenje, to je spremembo stanja zavesti in torej je vseprisotno povsod in vekomaj, kjer biva kakršnakoli zavest.« In globji namen darovanja, kot smo predhodno omenili, je služenje pretoku od idividuma Zavesti proti celoti in torej je vez med idividumom ter celostjo Zavesti. Lahko bi rekli, da se Zavest nebi zavedala sama sebe, v kolikor tega vzgiba nebi nosila s seboj.

Želeli bi vam še sporočiti, da ni pojmovati opisanega darovanja s priučenimi obdaritvami, ki so prilastek k vedenjskim oblikam. Naj povemo, da bi vam želeli sporočiti v obliki nasveta, da bi bili bližje pravemu darovanju v kolikor se bi starši tega spomnili skozi spontanosti vzgibov svojih otrok ali mlajših otrok nasploh. Otroci izgubijo občutek darovanja s tem, ko jim vi sporočate naprimer, kdaj je primerno obdarovati, kaj je darovanje, komu darovati, itd.

Pod darovanje spada tudi prejemanje darov in tu se ponovno navezujemo na darove, ki jih vam brezpogojno daruje neka druga ali druge Zavesti v interakciji. S tem obdarujete sebe z izkustvom, kakor tudi vse ostale v interakciji.

Za konec vas bi spodbudili v tej smeri brezpogojnega darovanja in s tem ne mislimo, da bi morali vi izničiti ostala sredstva, temveč, da bi vam sredstva služila v pretoku obilja in ne obratno. Naj povemo, da je brezpogojno darovanje pot do harmoničnega stanja, saj je prosto, pretočno, leži na esenci Ljubezni in Ljubezen je služenje in ne služenje v pomenskosti, kot vi pojmujete, temveč služenju sebi v smeri vsega.

Spodbujamo vas, da ne darujete iz navade, temveč iz vzgiba, ki ga nosite v sebi, v srcu. Darujte kar je vam ljubo, saj takrat darujete sebe sebi, kajti takrat ste deležni prepoznave brezogojne Ljubezni.

Še nekaj mojih besed

In čisto darovanje je tudi, ko se odločiš, da ne boš ničesar fizično podaril, ker tega ne čutiš. Tudi takrat daruješ sebe, svojo pristnost.

V obdaritev spada tudi sprejemanje, ko prezpogojno daš le sebe in v navdušenju sprejmeš vse kar pride. In v slednjem leži čudovita kreativna moč bodočih situacij. In te situacije so podarjene vsem prisotnim v interakciji.

To bi lahko zapisal:

  • V iskrenosti daš sebe v interakcijo.
  • V navdušenju sprejmeš, kar pride.
  • Izkusiš, kar si predal.
  • Nenavezano spustiš, brez ocenjevanja.
  • Občuduješ novo nastalo kreacijo.

Lepo bodite.

predhodnji:
naslednji:    

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja