predhodnji:
naslednji:    

Brezpogojno darovanje svojih želja

Danes zjutraj se mi je utrinilo, da bi v meditativnem stanju izrazil svoje želje, želje, ki bi me vodile skozi življenje naslednjega leta. Njihova skupna nit je, da bi svobodno predajal sebe, ter z navdušenjem sprejemal, kar k meni pride. Bil sem preplavljen z močnim spoznanjem, da je izolnitev želja v povezavi z mojo sinhronizacijo vibracij do želja. Pravtako mi je bilo predano, da je smer izolnitve želje pravzaprav izvor skozi mene navzven, kot bi že te želje imel v sebi, če sem le pripravljen spustiti jih.

Kar bilo mi je predano, je bilo za srčne želje in ne želje, ki so pridobljene skozi, prepričanja, želje drugih, priučene želje, želje statusa, prepoznave, itd…

Po meditaciji sem v sebi začutil povabilo k avtomatskemu pisanju. In tu je sporočilo.

Sporočilo

Ljubljena bitja. V času, ko se večkrat ozrete vase, v času, ko si želite bližine eden drugega in ta čas poimenujete »Novoletni čas«. Takrat vas prepljavljajo občutki, da bi nekaj postavili na novo, začeli drugače in ker si želite biti močneje v stiku s seboj, si zaželite, da bi vam Svet podaril nekaj vaših želja in bi jih želeli imeti zase.

Povemo vam, da so pristne želje darovanje, brezpogojno darovanje vas vsemu.

Če si karkoli želite, si to zaželite v obliki izkustva občutkov in to tako, da vi želite to podariti vsemu, torej vašo željo podarite vsemu Stvarstvu, kot bi to imeli že vi na pretek, da jo z lahkoto podelite od sebe ven.

Naj dodamo, da vse pride k vam, za kar želite izkusiti, občutiti v obliki pretoka skozi vas ven. Zakaj? Ko se vi prepustite, predate, spustite navezo do želje, je to prepoznano kot stanje v vaše dobro, saj ko se ima to za zgoditi, zmorete to izkusiti, doživeti, spustiti, ker niste navezani na to.

Smisel izkustva je, pravzaprav vsakega dogodka, da preide skozi vas in ga ne vežete nase, temveč ga izkusite in spustite naprej. In pravtako vam povemo, da je z željami. Želje so odraz globokih namer, ki jih želite izkusiti in spustiti, torej so čisti pretok in ta se ne more zgoditi, če vi za to niste pripravljeni, da bi ga spustili, da svobodno preide in odide skozi vas.

Lepo bodite.

predhodnji:
naslednji:    

1 komentar ...

  1. Nataša Kovačič pravi:

    Hvala. Sprejeti, izkusiti in izpustiti. A da to spoznaš, je potrebno izkusiti tudi temo in bolečino. Veličina dela na sebi, duhovna in osebna rast vodi do Spoznanja, da smo vsi povezani in da je vse zrcalo nas samih. Tople in prijetne praznike ti želim.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja