predhodnji:
naslednji:    

Koncept akcija-reakcija v obliki potrebe po izkustvu

Vse deluje po zakonu vesolnega ravnovesja ali ravnotežja.

Z zemeljskega vidika poznamo zaporedje akcija, kot naprimer potreba po reševanju problemov in nato reakcija, kot rešitev problema. Na višjih sferah sta ti dve stanji obrnjeni. Najprej nastane rešitev, ki je z vidika nižjih zavesti reakcija, ki čaka, da ga nižje zavesti dosežejo in izkusijo.

Torej na višji ravni nastane rešitev (reakcija) in določeno število poti ali vrat, ki so povezava med reakcijo in akcijo. Ob tem nastanejo vsi potrebni pogoji na vseh ravneh, torej vesolje poskrbi za obilje v tem izkušanju. Rešitev je preoblečena potreba po izkustvu in teži k ozavestitvi. Na točki izkustva se uravnoteži ter razgradi v enost.

Potreba po izkustvu se na nivoju duš izraža v obliki nalog. Pogoj, da pride do izkustva, je opravljena naloga duše ali skupine duš s tem, da prehodijo vse poti, to je, da gredo skozi vsa možna vrata.

predhodnji:
naslednji:    

2 komentarja ...

  1. trenutek glave : V večjem pretoku so vezi energije, da bi ohranile strukturo veliko trdnejše zato se ustvari velikanska moč ki je potrebna da obdrži formo. kolikšna je potem energija naših misli če pomislim da sta voda, zrak, ogenj in zemlja osnovna elementa za preoblikovanje energetskih struktur in da lahko obdržijo formo. .... torej je rešitev preoblečena...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja