QHHT hipnoterapija – potek in prijava

Če rekel bi, da se vse v povezavi s QHHT hipnoterapijo odvija samo tisti dan, ko me obiščeš, izpustil bi celostnost procesa, ki ga ta prinaša. Zajema namreč več faz in te so:

 • Namen in odločitev za QHHT hipnoterapijo
 • Priprava seznama vprašanj
 • Seansa
 • Učinki po hipnoterapiji

Namen in odločitev

Kot omenjeno, se namreč sam proces prične v tvojem namenu in odločitvi, da s pomočjo te terapije želiš poiskati odgovore na vprašanja, katera se ti porajajo skozi tvoje celotno življenje. Od tu sledi, da ti podzavest, Višji jaz, Izvor, Osebni Angeli (varuhi), (kakorkoli želimo to poimenovati), odgrne zastor tvoje poti v smeri odgovorov. Mnogi namreč povedo, da jim po pripravi spiska s vprašanji v življenje pričnejo pritekati dogodki, ki prinašajo spremembe, nekakšno svežino. Prisluhni tem dogodkom, daj si možnost, da opaziš jih.

V primeru odločitve za QHHT hipnoterapijo, izpolni spodnjo prijavo.

Seznam vprašanj

Pripravi si seznam vprašanj, katera lahko zajemajo karkoli. Lahko so splošna ali osebna in pri slednjih, naj se ta vežejo nate, kar je v povezavi s teboj. Nekaj najpogostejših področij vprašanj:

 • Fizično telo: Bolezni, simptomi, telesno stanje, …
 • Čustveno, psihično: Fobije, depresija, stres, odzivi, vedenjski vzorci, motnje, lastnosti, …
 • Odnosi, povezave z osebami v tvojem življenju
 • Namen v tem življenju
 • Smernice, željene smeri v življenju, nasveti za doseganje tega
 • Namen raznih dogodkov, pripetljajev v življenju
 • … karkoli

Vabim te, da si za sestavo seznama nameniš čas ter v miru »prelistaš« skozi svoje življenje in zapišeš vprašanja, ki se med tem pojavijo. Pravtako spodbujam, da pričneš s sestavo seznama nekaj dni prej, saj kot omenjeno je bilo, se s tem že prične proces.

Seansa

Seansa poteka individualno in traja 4-6 ur.

Predlagam, da tisti dan podariš sebi, si nakloniš čas zase. Zaživi ga v svojem ritmu. S seboj prinesi seznam vprašanj, pripravljenost prisluhniti odgovorom, odprtost na sprejemanje seanse. Tu so kakršni koli občutki, da nisi dovolj pripravljen, odveč. Seansa QHHT hipnoze je namreč zelo, zelo preprosta, zajema naravna stanja, ki jih zmore vsak izmed nas.

Priprava pred prihodom:

 • Prinesi seznam vprašanj.
 • Obleci se v lahkotna oblačila, saj se boš v stanju hipnoze počutil izjemno sproščeno.
 • Obrok pred seanso naj bo lahkotnejši.
 • Na dan seanse, se izogibaj alkohola in pijačam, ki vsebujejo kofein (kava, pravi čaj)
Uvodni pogovor

Namenjen je odpiranju v sproščenost hipnoterapije ter medsebojnemu spoznavanju.

Hipnoza

Je jedro celotnega procesa QHHT hipnoterapije. Zasnovana je po metodi Dolores Cannon in poteka v somnambulističnem stanju zavesti. To je popolnoma naravno stanje, ki ga vsak doseže (gre skozi), tik pred spanjem in tik pred prebuditvijo.

S tehniko regresije, obiščeš svoja druga življenja (pretekla, morda sedanja ali prihodnja), ter poiščeva informacije, vzroke, ki so ključ situacijam, za katere iščeš odgovore. Ti niso le besedne narave, ampak tudi v obliki izkušnje, vživetega dogajanja, ter uvidov, ki vodijo v širše dojemanje.

Sledi pogovor s podzavestjo, Višjim jazom, Izvorom, …, kjer izpostavim tvoja vprašanja, ter povabim izvorno energijo, da opravi zdravljenje.

Celotno regresijo in pogovor s podzavestjo, Višjim jazom, Izvorom, zvočno posnamem, katerega tudi prejmeš.

Zaključni pogovor

Opis vtisov, prizemljitev, nasveti.

Učinki po hipnoterapiji

Velikokrat se zgodi, da se ob poslušanju posnetka ponovno sproži proces ozavestitve informacij, zdravljenja, zato te vabim, da posnetek večkrat poslušaš. To storiš tako, da si vzameš čas, se udobno namestiš, ter poiščeš svoj mir. Odsvetujem poslušanje med vožnjo ali opravljanjem kakih opravil.

Lepo bodite.


Prijava na QHHT hipnoterapijo

Seansa poteka v prostorih Unisfractal na naslovu: Šmarska cesta 7a, 6000 Koper.