predhodnji:
naslednji:    

Moja vprašanja vam, bralcem

V tem članku, bi se rad seznanil z vašim sprejemanjem vsebine pod naslovi Unisfractal (+zaporedna številka). Smo namreč v uvodnem delu in bilo bi mi dobrodošlo vedenje, kaj še lahko storim v smeri bolje absorbicije vsebine. Lahko povem, da mi je pravzaprav največji izziv pretopitev informacij v besedno strukturo ali ponazoritev s preprostimi shemami.

Pred leti, mi je bilo predano, da bom predaval, pisal in naj gledam filme, poslušam, opazujem ljudi na kakšen način dojemajo, da si bom lahko pomagal s primerjavami, domišlijskimi zgodbami, … No ja, saj sem čutil predano sporočilo, a sem si mislil: »Jaz, hmmm, predaval?«. No ja, nisem si »dovolil« to biti. Sedaj, ko prelistam svoj spomin nazaj, sem pri 14-tih, 15-tih letih nenadoma pričel hoditi v knjižnico in prebiral knjige o spiritizmu in kvantni fiziki. Ne vem koliko mi je bilo jasno, vendar je moja domišlija plavala in jaz sem užival na njenih krilih. Tisto obdobje sem bil tudi ministrant, za kar so bili povod kipi Nadangelov, kateri so krasili zakristijo. Namenoma sem predčasno prišel k maši, samo zato, da sem lahko bil ob njih in jih občudoval. Zlitje različnih smernic je vodilo v začetek razlaganja svojih pogledov in nadeli so mi vzdevek »filozof«. Spomnem se, da sem med šolsko uro fizike, ko smo jemali snov o gravitacijskem pospešeku izjavil, da ta ne obstaja in da so le zgostitve prostora ob privlačnosti večje. Še kar nekaj takih je sledilo do moje prepoznave, da bi na ljubo sprejetosti bilo dobro spustiti se na Zemljo, ter početi vsakdanjejše stvari. In kakšna je razlika med menoj sedaj in tistim dečkom? Sedaj si dovolim biti to kar sem.

Igorček, nazaj k bistvu. Naše članke bi počasi zapeljal na pot s podrobnejšim vpogledom v vsebine, kjer si bi dali duška raziskovalnemu duhu. Pred tem, pa se mi poraja kar nekaj načinov, kako približati ta uvodni del, ki se ga lahko dotaknemo z več različnih zornih kotov. S tem bi si lahko odprli boljšo seznanitev, kaj želim predati.

Naj med nami ne zeva razpoka v kolikor si nekdo želi zastaviti vprašanja, podati misli, poglede, karkoli.

Vabim nas, da se medsebojno odpremo in če so kakšne nejastnosti, vas prosim, da napišete: »Igor, to in to mi ni (povsem) jasno, kaj si želel povedati z napisanim«.

Zahvaljujem se, da obstaja čudovito orodje, ki sem ga spoznal, da v kolikor izmenjujem mnenje, mi osebe pomagajo prizemljiti informacije. Večkrat se zgodi, da se med mojimi razlagami ustavim, ter iščem pravšnje prispodobe in oseba v moji prisotnosti izreče besedo ali dve in »flop«, vsuje se mi celotna razlaga. Zavedam se, da so med vami duše, ki že dodobra poznajo zemeljsko življenje in so že na zadnjih ovirah pred ciljem medtem, ko si jaz šele zavezujem prvo vezalko. Med obuvanjem svojega drugega tekaškega copata, pa tiste duše že odpirajo šampanjec na zmagovalnih stopničkah. Te duše vedo, kako delovati v zemeljskem polju in prizemljitvi misli.

Vsebine lahko torej še dodatno opremimo z več različnih zornih kotov in jih položimo v področja kot so naprimer, matematični opis, fizikalni, psihološki vidik, v obliki življenskih spoznanj, odnosov in modrosti. Karkoli.

In vedimo, da je lepota ravno v barvitosti, katero polni vsak izmed nas.

Lepo bodite.

predhodnji:
naslednji:    

2 komentarja ...

  1. naj bo moje videnje branega zapisano... globoko predana sporočil, doživetja, potopise in misli avtorja sprejemam kot nit, ki prostovoljno potuje skozi moj um in ji dovlim soustvariti kreacije svoje dovzetnosti za nevidno. z namenom in bistvom katerega dojamem po svoje podam zgolj in samo moje mnenje , dojemanje in razmišljanje. ..... me je pa prevzela ideja o neštetih danih možnostih .... kreiranju... in dovoliti si... uf bodite dobro

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja