Mihelca

Prenos sporočil Duhovnih vodnikov in Univerzalne zavesti zate

 

 

Mihelca.si

Feel free to fly by Mihelca

Sem Mihelca kreativna terapevtka, Licencirani medij

Z Zemeljsko resničnostjo je vstopila moja duša z namenom, načrtovano

Predano mi je bilo spoznanje, da sem duša s sposobnostmi pretoka energij zdravilnih vibracij za telesa, za odnose, dviga vibracij v ljudeh, širjenje mreže kolektivne zavesti.

Linija svetlobe je osredotočena. Frekvence, ki jih moja duša snema iz Univerzalne zavesti prihajajo v valovanjih. Po ozki liniji pride svetloba in tako se začne celično zdravljenje. Tukaj gre za transformacijo Energije. Te frekvence kot katalizator predam naprej. Ko pride svetloba v celice sproži delovanje.

Skozi moje telo teče veliko energije in zavesti onkraj Kolektivne zavesti.

Sedaj v največji užitek mi je biti Medij.

Prevajati, prenašati sporočila Duhovnega vodstva-

To je najbolj iskren odgovor, resničen, globok, ki daje usmeritev, jasnost za naše življenje,kje smo se zataknili.

Moja zgodbica

Sem Mihelca po duši svobodnica, kreativna terapevtka, ljubiteljica narave- vsega zelenega in cvetočega, užitkarica visokogorja in morja, mamica najstniku (14) in 10 letniku in partnerka. Moja vibracija vselej ustvarja moje situacije. Zavestno sem sprejela odločitev, da prioritetno poskrbim zase, za svojo odprtost, pretok.

Že kot deklica sem si želela slišati, Angelski svet, Svet onkraj materijalnosti. Nič v življenju ni naključno. Vsaka » težava« ki jo vidi um, je v resnici blagoslov.

Prvi izzivi so se že začeli v mojih študentskih letih, med študijem agronomije rasti rastlinskega sveta sem se postopoma preusmerjala v dušno rast. Ko sem začela dostopati po duhovni literaturi in delavnicah me je povsem prevzel proces live Technology. Čutila sem  takrat neko nepoznano občutje-neko posebno stanje in videla z odra zlat sijaj. S tem trenutkom so se občasno začele pojavljati barve, slike,uvidi. Verjela sem, ker je v meni tako močno vibriralo. Nauk je tekel o dušah, o tem kdo smo mi, o sporočilih, o blokadah, o življenjski energiji,, o samem življenju, o kvaliteti bivanja,o vseh fazah obstoja, o življenjski poziciji, veri, zavedanju, resnici, morali, modrosti, zdravju-odsotnosti zdravja- čiščenju sporočil iz duše, čustvih, medsebojnih odnosih, obnašanju, egu, temu da je vse energija vse je vibracija. Duhovna učiteljica je takrat prenašala sporočila skozi kanal iz pretoka. Želela sem si to sposobnost v sebi prebuditi. Leta 2010 sem postala energijska terapevtka, za izvajanje terapevtskih energijskih masaž- terapij odpiranje energijskih kanalov meridianov, energijske masaže ramen, rok, dlani, hrbta, vratu in glave. Za tem sem še izvajala refleksoterapijo. Druga prelomnica se je začela dogajati z Access Consciousness–dostopom do zavedanja, živeti v energiji vprašanja. Seveda so se pred tem postavili izzivi za odpiranje tej možnosti, večji kreativnosti za več življenja. Takrat mi je v velikosti dveh dlani v zadnji službi izbruhnil herpes zoster, katerega sem v celoti predelala, samo s tem, da sem si izvajala tehniko MTVSS in celični spomin pred bolečinami in demolekularne manifestacije. Resetirala sem tudi svoja prepričanja, delala na reprogramiranju svojega uma. In tretja prelomnica oz. trenutek večje spremembe.

Po kreaciji osvoboditve od zadnje službe, saj sem čutila da potrebujem svobodo. Čutila sem brezmejno svobodo ob enem pa so po razrešitvi telesnih izzivov, prišli finančni izzivi. Poklical me je Program Finančna Svoboda, kjer so se poglabljala učenja iz upora v pretok.

 

Močna želja; slišati duhovno vodstvo, ki je bila v meni se je s Celestial Inspiration zaživela.

Tukaj sem začutila, da lahko prebudim svoj speči dar.

 

Seveda me je vmes poklicalo veliko število seminarjev, dogodkov, delavnic, investicij vase- za katere sem čutila, da je zame pomembno in izbrala, večkrat onkraj razumskim možnosti.

 

Pot me je pripeljala vse do Licence, ki mi je ojačala mojo vero vase, da je moj dar prebujen, da sem pretočna za jasno prevajanje sporočil duhovnih vodnikov.

 

Moja želja v mojem srcu se vedno uresniči.

 

 

Moj svet na vseh področjih se tako razcveta in živi. Hvaležna za vso svobodo, za vse duhovne vodnike, vse moje voditelje in ZATE, ki sedaj to bereš in si želiš zaživeti bolj svobodno.

 

Z več možnosti, izbir, z lahkotnostjo, veseljem, radostjo iz srca, veličastnostjo.

 

Ljudje smo bitja iz več plasti; fizično, čustveno, mentalno, energijsko, astralno, božansko, telesa manifestacije in še več; smo neskončna energija, prostor, zavest.

 

Ko sežemo onkraj uma, je vse mogoče. Kot Brezmejno Vesolje smo brez začrtanih meja.

 

Spraševala sem se kako naj pokažem to pot tebi, kako ti naj pomagam

Kaj naj storim, da bodo ljudje prebudili svojo resnico,, sebe iz svoje moči

Kaj naj jaz naredim, da prispevam k razširitvi zavedanja tem ljudem.?

 

S tem zavedanjem sem leto 2019 vstopila na samostojno pot, katera oblika me lahko najbolj osvobaja.

Tako so se postavili novi izzivi in nova učenja.

Življenje ni stalnica, ni stanje na mestu, je dinamika, je razvoj, rast.

 

Ne le iz otroštva- molitvica Sv. Angel, vseskozi sem v sebi čutila, da lahko prebudim ta dar in slišim sporočila duhovnih vodnikov, usmeritve, dobim vse za vse.

 

Če to znam jaz, ga lahko z zavedanjem prebudiš tudi ti!

 

Poglej dojenčka primer( tudi moja dva, posebej Julij- je zrl v prazno, kazal in se smejal, nekaj je videl. Ko odraščamo pa nam prepričanja družbe in gostota energije te kolektivne zavesti ta dar tako zameglijo, da ne vidimo.

 

Pot da sem prišla do tega je trajal leta, čistila so se miselna prepričanja, vzorci, blokade, prepreke, spuščati poznano miselnost, temu se je moj um upiral, včasih tudi telo ni hotelo sodelovati. Z upori so bile tudi povezane bolečine v prsih.

 

Čutila sem pretok energije skozi dlani, včasih občutek neprizemljenosti, kot da lebdim. Še ta izziv, sem  doživljala, kako se uspešno prizemljiti.

 

Vse je vzajemno.

Ker se v življenju učimo od tistih, ki so korake pred nami in se od mene učijo tisti, ki so korak za mano. Mi je bilo vedno s strani duhovnih vodnikov predano kako zelo pretočno bitje sem.

 

Ves čas sem imela občutek, da je potrebno da se družba prebudi.

 

Ko sem v sebi zacelila, da zaupam vase v svoje darove se je rodil ta trenutek.

 

Danes sem tukaj zate.

 

Največji Blagoslov zame je, da lahko prenesem zate tako čista sporočila v to zavest.

 

Vse v življenju je izbira

 

Je tvoja izbira sedaj slišati sporočila duhovnih vodnikov?

(klikni tukaj)

NAROČILO IN REZERVACIJA TERMINA

 

Je tvoja odločitev sedaj, da prejmeš preko mene jasne usmeritve …

 

KDO PA SO DUHOVNI VODNIKI? (Opis)

 

Kako poteka prenos sporočil.?

 

Po dogovoru prejmeš navodila, kako se boš pripravila na proces,

Da lahko potem prejmeš največ jasnosti

Energija duhovnih vodnikov je zelo srčna, ljubeča, zato te prosim, da poskrbiš pred tem zase, si umirjena, si pred srečanjem narediš ritual, čas zase, da prideš sproščena.

Sporočila imajo visoko vibracijo in je pomembno, da smo resnično spoštljivi.

Ta čas, ki si ga nameniš je zate, posebna izkušnja, zato te resnično prosim da si v popolnem zaupanju in predaji. Vsak dvom, jeza, nesprejemanje, strahovi- ki so nizke vibracije; te zablokirajo da je ta proces zate posebna močna lepa izkušnja.

Podrobna navodila prejmeš ob prijavi.

 

Z menoj individualni prenos sporočil poteka 60 minut

 

Čas z mano za 1 X srečanje- prenos sporočil duhovnih vodnikov  je sedaj na vibraciji 167 eur

Če se ti je nabralo veliko vprašanj imaš priložnost v času 6 mesecev izbrati 3x srečanje v paketu, tukaj je cena zate  384 eur ( na srečanje 128 eur)

Po kanaliziranju se ti bo življenje začelo sestavljati v tvoje najvišje dobro, ko boš dala v prakso usmeritve tvojih angelov, duhovnih vodnikov.

Metoda kanaliziranja Celestial Inspiration™ je izjemno čista in natančna tehnika, skozi katero ti jaz medij, pomagam, da dobiš jasnost za svoje življenje.

 

Storitev izvajam v skladu z etičnim Kodeksom zavestnega medija s podeljeno licenco za medija Celestial Inspiration ™ License .

 

(pisano je v ž. obliki kar pomeni, tista duša-si duša utelesena v telo, ne glede na spol ki ja imaš)

 

 

KLIKNI SEM

 

 

STRANKA VPRAŠA- MEDIJ Mihelca ODGOVORI

 

Ali je to varno?

 

Ta strah je odveč. Vstopna energija za povezavo duhovnih vodnikov je čista ljubezen, najvišja vibracija. Za nižje energije sploh ni prostora, da bi lahko vstopile.

Z jasno namero s kom se povezujem in s kakšno energijo zavesti.

 

Koliko vprašanj in kakšna pripraviti?

Tvoja vprašanja naj bodo odprtega tipa. Pripravi 5-10 vprašanj. Razvrsti jih od najpomembnejših k manj pomembnim. Ne bodi žalostna, če bo zmanjkalo časa za vsa. Še bo priložnost na naslednjem prenosu sporočil.

 

Ali lahko snemam?

Iz mojih izkušenj se je pokazalo, da ker so frekvence tako visoke in čiste, velikokrat tehnika čisto zataji, zato je najbolje da sporočila pišeš in si ta zvezek shraniš in večkrat prebereš, saj so sporočila podana na različnih nivojih, vsakokrat boš nekaj novega prepoznala. Sicer pa tisto kar je potrebno da se tvoje duše dotakne se bo.

 

Kaj je ne povem priti, pride kaj vmes?

Prvo daj namero, da je to čas zate in je tvoja prioriteta, da imaš to izkušnjo.

Če boš mislila, da bo kaj prišlo vmes se bo to zgodilo.

Če pa res ne moreš? Je odpovedni rok 48 ur. Po tem času vam denar zadržimo.

 

Kakšna je možnost plačila storitve?

Sedaj je možnost nakazila storitve na moj poslovni račun

 

Ali lahko pride kdo zraven?

Zaželjeno je da prideš sama, razen če je otrok. Saj vodstvo predaja sporočila individualno, saj je vsak samostojna duša. Druga poseba pa naj pride ločeno na prenos sporočil duhovnih vodnikov.

 

Ali  kot medij vse vidiš ?

Etika mojega dela je takšna, da vstopim v kanal –prenesem sporočila zate  samo, če si ti tega želiš in me za to prosiš. Jaz pa se  povežem.

 

Zakaj to ni ceneje ali brezplačno?

Biti medij je čudovito poslanstvo, je hkrati tudi moj poklic, ki sem se mu  predala cela. Da sem pripravljena. Če si želiš, da to storim zate jaz in opravim svoje delo medija, potem je naravno, da se moje delo ovrednoti. Pomembno je da se zavedamo da je denar energija in izmenjava te je na planetu Zemlji sedaj potrebna. denar je dober in nič slabega ni v tem, da za svoje delo prejmemo plačilo. Obsojanje, da je nekaj preveč sveto, da bi bilo plačljivo,tej osebi samo niža vibracijo in pretok za obilje. Na ta planet smo prišli tudi s tem namenom, da se naučimo živeti v finančni svobodi in kreiramo pretok obilja zase, in spoštovanje dela in cen.

 

Glej pravila uporabe)…

 

 

 

 

 

 

 

 

Moja esenca Duše je kot esenca Boginje Kuan yin

Ali želiš spoznati kaj je resnica hvaležnosti?

Kaj je mehkoba?

Kaj pomeni živeti v POPOLNEM PRETOKU?

Kako  se počutiti,  živeti neobremenjen, tudi če je situacija težka ?

Po sodelovanju z menoj boš občutil drugače. Vate se bo naselilo več miru, hvaležnosti, občutka pomirjenosti, občutka miline,

Občutka uravnovešenosti

 

FLY THERAPY TRETMA                                        222 eur

Traja 2,5 ure

Tretma vsebuje

 • Terapevtsko energijsko sproščanje za balans meridianov
 • Bars tretma in telesni proces
 • Meditacijo s kanaliziranimi sporočili
 • slasten prigrizek z naše eko kmetije
 • Zelišča in eterična olja
 • Barvna terapija

 

Razvajaj svojo dušo in srce

Zaživi občutek popolne lahkotnosti

 

Feel free to fly by Mihelca

 

Barvna terapija 7 po čakrah                                         35 min.                      35 eur

 

Energijski obrazni lifting in anti age svetlobna terapija    30 min.          40 eur

 

Posamezni telesni proces                                              50 min.                     50 eur

 

 

Paket  telesni process, bars                               1 x                  60 min.         50 eur

5x                   60 min.         220 eur

 

Barvna terapija                                                                          90 min.           120 eur

 

Individualni program od bolečin v osvobajane                   3 mesece      496 eur prijava do 13.9. , po tem datumu 768 eur

 

 

Barvna terapija specifično za:

energijsko ravnovesje

Prehlad

Zamašen nos, sinusi

Izboljšanje razpoloženja, nagnjenost k prekomernemu pitju alkohola

Glavoboli in migrene

Pomanjkanje želje po partnerski intimnosti

Krepitev imunskega sistema

Za hitro sprostitev

Sproščanje stresov in krča

Ohranitev pozornost

Hitro razstrupljanje

Hujšanje

Črevesni krči, zaprtje, inkontinenca

Otroci z motnjami hranjenja

Teževe z učenjem, slaba koncentracija

Težave s s spanjem- nespečnost

Čustvena razdražljivost

 

 

 • Mihelca Deželak Mrgole, energijsko svetovanje fly therapy s.p.

Licencirani medij, Svetovalka za zdrav življenjski slog in Svetlobno terapijo Bioptron

 

 • Debro 33, 3270 Laško
 • 040 335 840
 • Mihelca kreativna terapevtka
 • fly@gmail.com