Tvoji Osebni Angeli – potek in prijava na kanaliziranje

Namen in odločitev

Vse se prične s tvojim namenom in odločitvijo. Če želiš si podariti pogovor s tvojimi Osebnimi Angeli, te vabim, da izpolniš spodnjo prijavo.

Seznam vprašanj

Pripravi si seznam vprašanj, katera lahko zajemajo karkoli. Lahko so splošna ali osebna in pri slednjih, naj se ta vežejo nate, kar je v povezavi s teboj. Nekaj najpogostejših področij vprašanj:

  • Kaj je tvoj namen v tem življenju
  • Kako delovati, da prideš do uresničitve svojih srčnih želja
  • Kaj storiti, da najdeš skladnost na področju dejavnosti, dela, službe.
  • Kako priti do želenega partnerskega odnosa. Ali so morda tu povezana kakšna učenja, dušne izmenjave.
  • Kaj storiti za boljše zdravstveno stanje
  • Kako izraziti sebe, delovati, da bo zate pretok obilja bolj lahkoten
  • … karkoli

Vabim te, da si za sestavo seznama nameniš čas ter v miru zapišeš vprašanja, ki se med tem pojavijo. Pravtako spodbujam, da pričneš s sestavo seznama vsaj nekaj dni pred najinim srečanjem.

Potek seanse kanaliziranja

Poteka individualno in traja 1 uro.

Predlagam, da tistih nekaj ur pred tem podariš sebi, si nakloniš čas zase. Zaživi ga v svojem ritmu. S seboj prinesi seznam vprašanj, pripravljenost prisluhniti odgovorom, odprtost na sprejemanje seanse. Tu so kakršni koli občutki, da nisi dovolj pripravljen, odveč. Pogovor z Osebnimi Angeli je namreč zelo, zelo ljubeč, prijeten in sproščen.

Med srečanjem vstopim v stanje podobno globoki meditaciji in se v energetskem kanalu povežem s tvojimi Osebnimi Angeli. Skozi mene se pričnejo pretakati njihove besede, ter te (ponavadi) povabijo, da prisluhneš njihovem uvodnem nagovoru. Za tem te povabijo, da jim pričneš postavljati vprašanja, na katere prejmeš odgovore.

Veliko udeležencev, ki so izkusili ta pogovor povedo, da so čutili prisotnost močne ljubezni, pretok energije, zato se prepusti temu. To je namenjeno tebi. Podari si to, saj vreden si, vreden si njihove veličastne ljubezni in to ti venomer sporočajo na vsakem tvojem koraku, brez obsodb, brez grajanja.

Posnetek kanaliziranja

Celoten kanaliziran pogovor zvočno posnamem, katerega tudi prejmeš.

Skozi izkušnje sem opazil, da imajo njihova sporočila večplasten pomen in jih lahko večkrat poslušamo, ter vsakič znova najdemo nov poglobljen pomen. Taka sporočila niso enkratna uporaba, ki zbledijo, temveč so nam darilo spoznanj za celotno življenje.

Vabim te, da posnetek večkrat poslušaš. To storiš tako, da si vzameš čas, se udobno namestiš, ter poiščeš svoj mir.

Lepo bodite.


Prijava na kanaliziranje s tvojimi Osebnimi Angeli

Seansa poteka v prostorih Unisfractal na naslovu: Šmarska cesta 7a, 6000 Koper.